Atletism

thumbs

Gabi Szabo a izbucnit in lacrimi. "Si mama, si tata mi-au murit in brate, e foarte greu. Ii visez foarte des" | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

05.01.2021, 22:28 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gabi Szabo (45 de ani), presedinte la CSM Bucuresti, a acordat un interviu pentru emisiunea ProSport Live unde a marturisit ca traieste foarte greu fara parintii sai. Ambii au murit si marea sportiva recunoaste ca ii viseaza aproape noapte de noapte. Relatia pe care a avut-o cu acestia a fost una puternica si actualul presedinte de la CSM Bucuresti le resimte lipsa. Anul 2020 a fost un an dificil pentru fosta mare sportiva, dincolo de pandemie a venit si moartea mamei. Peste toate si infectarea cu Covid-19, dar din fericire fara urmari. Pandemia de coronavirus a oprit sportul, o alta nenorocire care s-a abatut asupra sporturilor din Romania. Gabi Szabo a izbucnit in lacrimi. "Si mama, si tata mi-au murit in brate, e foarte greu. Ii visez foarte des" "Am plecat de la 15 ani din familie. De la 15 la 40 de ani imi vedeam mama o data pe an. Eu nu am trait multe lucruri pe care un copil le are in sanul familiei, le-am trait dupa ce m-am lasat de sport si cand a murit tata, iar mama a locuit cu mine mai mult timp. La peste 40 de ani traiam lucruri pe care nu le-am trait la 16 sau 18 ani, sa gatesc cu ea, sa ne plimbam, sa ma preocupe starea ei de bine, niste lucruri normale pentru o familie. Si mama, si tata mi-au murit in brate, e foarte greu. Chiar aseara i-am visat si ma tineau in brate. Ii visez foarte des", ni s-a destanuit Gabi Szabo. Fosta mare atleta n-a avut simptome dupa ce a contactat Covid-19, desi impreuna cu sotul au fost depistati pozitiv. "Sotul, fiind antrenor, se testa la 2-3 saptamani, pentru ca avea nevoie ca sa intre in baza sportiva. Vineri a facut, sambata i-a iesit OK, marti nu s-a mai simtit bine si a fost miercuri pozitiv. iar joi eu. Daca el nu si-ar fi facut, eu nu as fi stiut ca am COVID. Am respectat protocolul medical, am fost testata la plamani. Am inceput sa facem miscari si asta a fost foarte bine, poti face imunizare prin miscare. Am respectat strict ce spun protocoalele medicale. Probabil ca ma voi vaccina. Nu am auzit momentan de reactii adverse. Vor fi, cu siguranta. Mai dureaza pana ne vaccinam noi, populatia, dar de principiu da, nu cred ca nu m-as vaccina eu, am toate vaccinele, din copilarie pana in prezent", ne-a declarat Gabi Szabo. Anul 1999 i-a adus Gabrielei Szabo titlul de "Atleta Anului" din partea IAAF (forul atletic international) si "Sportiva Anului in lume", din partea APSM (Asociatia Presei Sportive Mondiale), ea cucerind trei titluri mondiale in trei probe diferite - la 5.000 m in aer liber, la Sevilla (Spania), la 1.500 m si 3.000 m in sala, la Maebashi (Japonia). In 2000, Gabriela Szabo si-a vazut visul implinit, devenind campioana olimpica in proba de 5.000 m, la Sydney. Din 2017, Gabriela Szabo este director general al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare