Atletism

thumbs

Atletism: Alina Rotaru, locul 7 in proba de saritura in lungime la Dusseldorf. A acuzat o problema la gamba piciorului drept

01.02.2021, 07:20 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Alina Rotaru s-a clasat pe locul 7 in proba de saritura in lungime la concursul ISTAF Indoor desfasurat duminica la Dusseldorf, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Atletism. Rotaru, legitimata la CSA Steaua si antrenata de Mihai Corucle, a reusit o performanta de 6,28 m. Proba a fost castigata de catre Malaika Mihambo (Germania), cu 6,74 m, urmata de Khaddi Sagnia (Suedia), 6,74 m, si Ivana Spanic (Serbia), 6,61 m. Atletism: Alina Rotaru, locul 7 in proba de saritura in lungime la Dusseldorf. A acuzat o problema la gamba piciorului drept "Concursul a fost foarte lung si nu e deloc frumos fara spectatori in tribune! In ceea ce ma priveste, parte tehnica a mers bine, dar au fost si greseli la aterizare, unde am pierdut 20-30 centimetri. Am avut si o mica jena la gamba piciorului drept. Sper sa nu fie nimic grav", a declarat Alina Rotaru, atleta calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Romania are calificate la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu 3 atlete, dintre care doua la saritura in lungime. Alina Rotaru este una dintre ele. Atleta, care anul acesta va implini 28 de ani, s-a pregatit o buna perioada de timp in Germania. De la inceputul acestui an, Alina Rotaru s-a reintors la CSA Steaua Bucuresti, dupa ce in ultimii trei ani a fost legitimata la CSM Bucuresti. Alina Rotaru este campioana mondiala universitara si multipla medaliata la campionatele europene si mondiale la diferite categorii de varsta. Legitimata din 2021 la CSA Steaua "CSA Steaua a fost intotdeauna speciala pentru mine. Inca din anii junioratului am fost sustinuta si incurajata pentru a putea face o cariera de succes in atletism. Sunt foarte fericita ca am din nou ocazia de a ma pregati la clubul Steaua pentru Jocurile Olimpice din 2021 intr-un mediu profesionist. Eu si antrenorul meu am avut discutii foarte bune cu cei de la clubul Steaua in ultimele saptamani si suntem convinsi ca avem un partener puternic in clubul Steaua, pentru mine inseamna foarte mult", a afirmat atleta pentru canalul de Youtube al gruparii bucurestene.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare