Echipa nationala

thumbs

Cornel Dinu, despre singura solutie pentru redresarea echipei nationale si a fotbalului romanesc: "Scaparea este Maica Domnului!" | EXCLUSIV ProSport Live

15.06.2021, 21:51 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist si antrenor al lui Dinamo, a vorbit in exclusivitate in cadrul emisiunii ProSport Live, despre echipa nationala de fotbal a Romaniei. Dupa ce a criticat dur umilinta traita de catre fostii mari fotbalisti ai Romaniei la EURO 2020, Cornel Dinu s-a aratat resemnat in ceea ce priveste redresarea fotbalului romanesc. La meciul dintre Austria si Macedonia de Nord, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Dorinel Munteanu au stat la tribuna, in timp ce in zona VIP au primit bilete diversi politicieni. Cornel Dinu, despre singura solutie pentru redresarea echipei nationale si a fotbalului romanesc In ceea ce priveste partea sportiva, Cornel Dinu a dat de inteles ca doar divinitatea mai poate salva fotbalul romanesc, alaturi de oameni capabili si curati care sunt dispusi si pot sa preia conducerea acestuia. "E o continuare a dezastrului si a afundarii mai mult decat intr-o pestera, intr-o intunecime a fotbalului, ci intr-o mocirla a fotbalului, care este la ora actuala incontestabila. Scaparea este de obicei Maica Domnului si, din cand in cand, mici luminisuri cu despoti luminati care in reguli si lege sa renasca sentimentul de munca, de demninate si de respect national pe care poporul asta l-a avut, dar daca calculam bine istoria, e o discutie luna, l-a cam pierdut in ultimii 100 si ceva de ani", a spus Cornel Dinu, la ProSport Live. Cornel Dinu, distrugator cu Razvan Burleanu "Mister" a dezvaluit ca a fost contactat in trecut in vederea unei posibile colaborari cu FRF, dar si zilele trecute pentru a fi invitat la meciul dintre Macedonia de Nord si Austria. In ambele cazuri, Cornel Dinu a refuzat pe motiv ca nu vrea sa colaboreze cu Razvan Burleanu, pe care l-a numit "impostor". "In trecut, am fost si eu sunat de catre Mihai Stoichita ca vrea Razvan Burleanu sa colaborez cu el si i-am spus ca eu nu colaborez cu impostorii. Zilele trecute, m-a sunat secretara lui sa merg la meci", a afirmat Cornel Dinu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare