Handbal

thumbs

Olimpiada Liceelor McDonald's 2018-2019, cu cele mai mari premii pentru elevii de liceu, a ajuns in al optulea an, in fazele finale. Avem un weekend plin de handbal. CSS 6 Bucuresti e gazda

18.01.2019, 12:38 Sursa: Prosport

Olimpiada Liceelor este un eveniment sportiv la nivel national, adresat atat fetelor, cat si baietilor pasionati de fotbal, baschet, volei, handbal si tenis de masa.

" Olimpiada Liceelor McDonalds " este o competitie organizata de MCDONALDS Romania si ISMB impreuna cu SPORT EVOLUTION GROUP si sustinuta de PROSPORT .

In cadrul acesteia vor participa peste 5.600 de liceeni iubitori ai sportului, din 88 de licee. Premiile cu care acestia sunt rasplatiti pentru efortul depus in cadrul Olimpiadei sunt de peste 70.000 lei, cele mai mari dintr-o competitia sportiva adresata tinerilor, alaturi de experienta practicarii sportului intr-o competitie majora. Perioada in care se desfasoara aceasta este de noua luni, intre octombrie 2018 - mai 2019.

In acest an, competitia incepe cu handbalul la Clubul Sportiv Scolar 6, vineri, 18 ianuarie, ora 8:00. Asadar, in perioada 18-20 ianuarie, ora 8:00, cele mai bune licee vor juca pentru marele titlu de campion in cadrul Olimpiadei. Accesul pentru a vedea competitiile sportive este gratuit si permis tuturor.

Prin Olimpiada Liceelor McDonald's, compania ii incurajeaza pe liceeni sa fie increzatori in propriile forte si sa constientizeze importanta sportului in viata lor, avand ca scop oferirea unui cadru organizat in care tinerii sa fie implicati in activitati fizice. Astfel, McDonald's le ofera oportunitatea de a se afirma intr-o competitie majora, alaturi de colegi la fel de talentati si motivati. Olimpiada Liceelor McDonald's este cea mai mare competitie adresata liceelor din Romania la nivel de echipe, sporturi si premii oferite.

McDonald's este un partener de lunga durata al sportului in Romania, dezvoltand, anual, programe care sustin un stil de viata echilibrat.

Olimpiada Liceelor 2018 nu ar fi fost posibila fara sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, partenerului media Prosport, Caldo Security si SEG (Sport Evolution Group).

Despre McDonald's in Romania

Incepand cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 142 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafe. In Romania, McDonald's este lider al pietei restaurantelor, cu 77 de restaurante in 23 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania, are 5.000 de angajati si primeste zilnic peste 200.000 de clienti. In 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON Romania.

Articole asemanatoare