Handbal

thumbs

Dinamo Bucuresti a invins Potaissa Turda in cel mai tare meci al etapei a 22-a. Echipa ideala si clasamentul la varf cu patru etape inainte de terminarea sezonului regulat

15.03.2019, 11:04 Sursa: Prosport

Dinamo Bucuresti a invins Potaissa Turda in cel mai important meci ale etapei a 22-a a Ligii Nationale de handbal masculin, astfel ca diferenta intre locul 3 si locul 6 s-a redus la doua puncte, cu patru runde inaintea finalului sezonului regulat. Cu 9 goluri, Razvan Gavriloaia a fost unul dintre cei mai buni jucatori in tabara gazdelor si a fost inclus de SHR si ProSport in echipa ideala.

Dinamo isi revine greu dupa doua saptamani foarte dificile, in care a fost invinsa de Sporting Lisabona la mare lupta in play-off-ul Ligii Nationale, apoi a pierdut deby-ul cu CSM Bucuresti si semifinala cu Steaua in Cupa Romaniei. Si in partida cu Potaissa Turda, baietii lui Constantin Stefan au tremurat pana la final pentru cele trei puncte. Ardelenii au condus la trei goluri in partea secunda, dar cu interul Vitaly Komogorov mai aproape de valoarea la care s-a consacrat, Dinamo a intors jocul in ultimele 10 minute si s-a impus cu 33-31.

In urma acestui rezultat, nu mai putin de patru echipe sunt distantate de doua puncte in zona locurilor 3-6. La varf, ierarhia arata astfel: 1. Constanta - 54p, 2. CSM Bucuresti - 50p, 3. Potaissa - 46p, 4. Dinamo - 45p, 5. Calarasi - 45p, 6. Steaua - 44p.

Rezultate etapa a 22-a, LN masculin

HC Dobrogea Sud Constanta - U Cluj 36-24

CS HC Buzau - CSM Bucuresti 23-24

Minaur Baia Mare - CSM Bacau 31-28

Dunarea Calarasi - CSM Focsani 30-25

Steaua - CSU Suceava 28-23

Poli Timisoara - CSM Fagaras 26-21

Dinamo Bucuresti - Potaissa Turda 33-31

Cel mai bun "7" - Liga Nationala, Masculin, Etapa a 22-a

Portar: Ciprian Bobeica (CS HC Buzau)

Extrema stanga: Filip Marijanovic (Poli Timisoara)

Inter stanga: Vitaly Komogorov (Dinamo)

Centru: Marius Szoke (Potaissa Turda)

Inter dreapta: Vojislav Brajovic (Minaur)

Extrema dreapta: Razvan Gavriloaia (Dinamo)

Pivot: Dragos Soare (Dunarea Calarasi)

Aparator: Robert Militaru (CSM Bucuresti)

Cuplu de arbitri: Adrian Georgescu - Mihai Moldoveanu

Articole asemanatoare