Handbal

thumbs

Un nou star in devenire si-ar dori sa joace la CSM Bucuresti! Are 19 ani si se remarca deja in Danemarca. "Cred ca ma pot adapta bine mentalitatii din Europa de Est"

15.03.2019, 12:00 Sursa: Prosport

Emma Friis, extrema stanga de 19 ani, viseaza sa ajunga la o echipa mare, precum CSM Bucuresti, Gyor sau Metz, dupa cum a declarat zilele trecute, intr-un interviu acordat pentru site-ul oficial al Federatiei Europene de Handbal.

Jucatoarea daneza legitimata la Ikast-Herning a fost principala marcatoare in sfertul de finala cu Podravka Koprivnica, reusind sa marcheze nu mai putin de 15 goluri din totalul de 52 ale echipei sale in cele doua manse. Ea a debutat la prima echipa a celor din Ikast la varsta de 17 ani, iar anul trecut a jucat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, in "dubla" cu Vardar Skopje, dar si cu CSM Bucuresti in faza grupelor principale.

Pe viitor, Emma Friis nu a exclus posibilitatea de a ajunge la o echipa care lupta pentru castigarea Ligii Campionilor. " Poate ca Metz sau Gyor sau CSM Bucuresti ar putea sa ma intereseze. Cred ca ma pot adapta bine mentalitatii din Europa de Est" , a declarat handbalista daneza, care are ambitii mari si in privinta echipei nationale.

FOTO:herningikasthaandbold.dk

Articole asemanatoare