Handbal

thumbs

Revansa pentru CSM Bucuresti cu SCM Rm. Valcea? Dragan Djukic: "Nimeni nu isi mai aminteste faptul ca in urma cu 7 zile am jucat cu Metz. Nu caut scuze..."

20.04.2019, 20:17 Sursa: Prosport

CSM Bucuresti s-a calificat in a cincea finala consecutiva in Cupa Romaniei, dupa ce a invins HC Zalau cu 27-23 in a doua semifinala a turneului Final Four de la Bistrita. Pentru echipa lui Dragan Djukic nu exista alta varianta decat victoria in finala cu Valcea, programata duminica, de la ora 17:30. Altfel, clubul risca sa ramana fara niciun trofeu in acest sezon, o situatie greu de acceptat inclus pentru oficialii clubului.

"Au fost doua reprize diferite cu HC Zalau. Cel putin la inceputul meciului am fost total nemultumit de modul cum am intrat. Am fost satisfacut insa cum am jucat a doua jumatate a primei reprize, am avut o aparare foarte buna si am jucat un handbal de calitate. In partea secunda, am incercat sa odihnesc niste jucatoaee si sa dau sanse tuturor fetelor. A fost o repriza secunda diferita pentru ambele formatii", a caracterizat Djukic semifinala cu HC Zalau.

Cat priveste urmatprul meci cu Valcea, antrenorul echipei CSM Bucuresti a sustinut: "Vad o finala deschisa, interesanta, de lupta, spectatorii se vor bucura". Va fi privita intalnirea cu Valcea si ca o revansa?

"Pentru o revansa, trebuie sa castigam. Pe masura ce am inaintat in sezon, au venit din ce in ce mai multe probleme. Partida de maine vine, comparativ cu jocul de campionat de la Valcea, cu doua jucatoare mai putin pentru noi, Cvijic si Oana Manea. Conteaza foarte mult. Apoi, nimeni nu isi mai aminteste faptul ca in urma cu 7 zile am jucat cu Metz. Va fi al patrulea meci pentru noi in ultimele sapte zile, toate jucate cu acelasi grup de fete. Nu caut scuze, cu siguranta vom incerca sa dam tot ce avem mai bun. Vrem sa castigam", a raspuns Dragan Djukic.

CSM Bucuresti a castigat ultimele trei trofee ale Cupei Romaniei si a pierdut finala din 2015, in fata echipei HCM Baia Mare.

Articole asemanatoare