Handbal

thumbs

Aneta Udristioiu a fost prezentata oficial la Dunarea Braila! Extrema dreapta se intoarce la echipa cu un titlu castigat la CSM Bucuresti

12.06.2019, 09:36 Sursa: Prosport

Aneta Udristioiu (30 ani) este o alta jucatoatre care s-a despartit de CSM Bucuresti in aceasta vara. Extrema dreapta a echipei nationale a ramas in Liga Nationala si s-a intors la Dunarea Braila, formatie cu care a ocupat locul secund la sfarsitul sezonului 2016-2017.

"Sunt fericita sa revin la Braila, echipa la care am petrecut 2 ani frumosi si alaturi de care am avut rezultate notabile. Desi am avut si alte oferte, am ales HC Dunarea Braila datorita proiectului propus de catre conducerea clubului si sunt bucuroasa sa lucrez din nou cu domnul Aurelian Rosca", a declarat Aneta Udristioiu, conform paginii oficiale de Facebook a clubului.

In perioada petrecuta la CSM Bucuresti, Aneta Udristioiu a jucat mai putin decat si-ar fi dorit. Extrema dreapta a reusit insa sa-si treaca in cont al doilea titlu de campioana in 2018, dupa cel castigat cu Baia Mare in 2014. De asemenea, a simtit din teren si atmosfera unui Final Four in Liga Campionilor (2018).

Articole asemanatoare