Handbal

thumbs

Vlad Caba, doar spectator la antrenamentele handbalistilor de la Poli Timisoara in prima saptamana de pregatire: "Inca nu am intrat pe mana lui"

07.07.2020, 18:24 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Handbalistii de la Poli Timisoara au revenit la pregatire din data de 29 iunie. Deocamdata, echipa a facut doar antrenamente fizice, in sala de forta si pe Stadionul Stiinta, iar noul antrenor Vlad Caba este un simplu... spectator. Alb-violetii asteapta aprobarea primariei pentru a intra in Sala "Constantin Jude" (fosta Olimpia), pentru antrenamente specifice de handbal, in contextul pandemiei de coronavirus. Cristian Fenici a descris situatia in care toata lumea inca asteapta sa puna mana pe mingea de handbal. "Am avut o vacanta foarte lunga, in care fiecare s-a pregatit cum a putut, acasa sau prin parcuri. Ne-am dorit foarte mult sa incepem o pregatire centralizata pentru noul campionat. Am inceput de o saptamana. E clar ca este o perioada mai grea, este o perioada de pregatiri fizice, pentru ca nu am putut inca sa intram in Sala Olimpia. Asteptam de la o zi la alta, cand putem sa ne pregatim si specific, pentru ca toti baietii doresc sa puna mana pe mingea de handbal", a spus capitanul echipei timisorene, Cristian Fenici. Vlad Caba nu si-a intrat inca in rol la Poli Timisoara Altfel, pentru ca echipa face doar antrenamente fizice, Vlad Caba a fost mai mult observator al sedintelor de pregatire al banatenilor. "Noul antrenor este langa noi, dar am facut antrenamente doar pe specific fizic. El doar a stat alaturi de noi, pentru ca noul preparator fizic, Sorin Sarandan, s-a ocupat el de toate antrenamentele. Inca nu am intrat pe mana lui", a explicat Fenici. Fenici spune ca intinerirea lotului e un beneficiu mare pentru Poli Poli i-a transferat pe tinerii Liviu Caba, respectiv Aron si Calin Dedu, dar si pe portughezul Sergio Barros si sarbul Aleksandar Milenkovic, care urmeaza sa faca test de coronavirus, pentru a se alatura echipei. Fenici spune ca lotul este unul foarte bun. "In cadrul echipei au fost o serie de schimbari pe care baietii le-au primit destul de bine. E un suflu nou pentru noi. Clubul a reusit sa faca niste transferuri foarte bune, dupa parerea mea, tineri de calitate, de viitor. Sper sa confirme in viitorul apropiat", a punctat coordonatul echipei nationale si al echipei Poli Timisoara. https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/oficial-vlad-caba-a-revenit-la-poli-timisoara-dupa-un-majorat-a-fost-o-discutie-temeinica-liviu-caba-a-semnat-si-el-cu-alb-violetii-19036789 https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/un-international-portughez-format-la-sporting-si-un-portar-pe-la-partizan-belgrad-pe-lista-transferurilor-de-la-poli-timisoara-19051096 https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/poli-timisoara-a-cerut-amanarea-raspunsului-pentru-organizarea-final-four-ului-cupei-romaniei-noile-transferuri-ale-banatenilor-nu-au-venit-inca-in-romania-19053163

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare