Handbal

thumbs

Cristina Laslo si Bianca Bazaliu au revenit la echipa nationala. Lotul primei reprezentative convocat la Craiova + Testele Romania - Serbia au "picat"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

29.09.2020, 10:43 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Nationalele feminine de handbal sunt in aceasta saptamana in cantonament la Craiova. Cu aceasta ocazie, selectionerul Bogdan Burcea le-a convocat si pe Cristina Laslo si Bianca Bazaliu, care revin astfel in circuitul primei reprezentative dupa o perioada de absenta de 10 luni. Romania ar fi trebuit sa sustina la finalul saptamanii doua jocuri amicale cu Serbia, dar acestea au fost anulate. Cristina Laslo si Bianca Bazaliu au fost pentru ultima data la lot in noiembrie 2019, inaintea Mondialului din Japonia Romania se pregateste in aceste zile pentru Campionatul European de handbal feminin din decembrie, programat in Norvegia si Danemarca. Antrenorii Bogdan Burcea, Robert Licu si Ildiko Kerekes Barbu vor face o evaluare in aceste zile, dar conditiile sunt speciale. Multe dintre jucatoare nu au meciuri oficiale in picioare de 7 luni. Apoi, partidele amicale cu Serbia care ar fi trebuit sa se desfasoare la Craiova, la finalul saptamanii, au fost anulate. Adversara nu poate veni in Romania, pentru ca ar urma ca toata lumea sa intre in carantina la revenirea acasa. In aceste conditii, staff-ul tehnic va face teste in meciuri de pregatire cu nationala de tineret, cantonata tot la Craiova. La lot au fost convocate aproape toate jucatoarele importante, inclusiv Yuliya Dumasnka, venita de la Podravka Koprivnica. Surprizele placute sunt revenirile jucatoarelor Cristina Laslo si Bianca Bazaliu, dupa o pauza de 10 luni de absenta. Ele au revenit in activitate de curand si spera sa ajunga la Campionatul European dupa ce au ratat Mondialul din cauza cazului "Corona Brasov" Lotul Romaniei Portari: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska, Diana Ciuca Extreme stanga: Nicoleta Dinca, Ana Maria Iuganu Pivoti: Raluca Bacaoanu, Lorena Ostase, Crina Pintea Interi stanga: Cristina Neagu, Anca Polocoser, Raluca Petrus, Bianca Bazaliu Centri: Cristina Laslo, Andreea Rotaru, Ana Maria Ticu Interi dreapta: Laura Popa, Ana Maria Savu, Extreme dreapta: Laura Moisa, Sonia Seraficeanu Daca meciurile Romania - Serbia nu se mai disputa, in schimb, pe continent au loc mai multe jocuri amicale interesante. Se desfasoara inclusiv turneul amical Golden League din Danemarca, la care vor mai fi prezente Norvegia, Franta si Muntenegru. Polonia va juca o "dubla" cu Suedia, la fel si Olanda cu Germania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare