Handbal

thumbs

CSM Bucuresti a castigat primul sau mare derby al sezonului in Liga Florilor si s-a desprins in fruntea ierarhiei. Rezultatele Etapei a 7-a

13.01.2021, 20:24 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

CSM Bucuresti a castigat primul sau mare derby al sezonului in Liga Florilor, reusind sa invinga Minaur Baia Mare cu scorul de 28-23 intr-un joc din cadrul etapei a 7-a. In urma acestui rezultat, "tigroiacele" au ramas singura echipa din campionat fara infrangere. CSM Bucuresti a castigat primul mare derby al sezonului in Liga Florilor CSM Bucuresti nu a obtinut un rezultat favorabil in primul meci din Liga Campionilor in 2021, fiind invinsa de Ferencvaros cu scorul de 31-27, dar in primul joc din Liga Florilor s-a impus fara probleme in disputa cu Minaur Baia Mare. "Tigroiacele" au aratat destul de montate in aceasta confruntre, impotriva unei adversare care lupta la randul ei pentru a castiga titlul, semn ca sunt cat se poate de hotarate sa nu mai scape titlul din mana. Echipa pregatita de Adrian Vasile si-a facut meciul usor inca dupa primele minute, iar dupa 30 de minute a intrat la cabine cu un avantaj de sapte goluri, 18-11. In partea secunda. Minaur a incercat sa revina din urma, dar nu a reusit sa se apropie la mai mult de patru goluri. La final, CSM Bucuresti s-a impus cu 28-23 si a obtinut practic primul succes important din acest sezon. Pana acum, formatia din capitala a avut adversari accesibili. [caption id="attachment_19181553" align="aligncenter" width="1400"] FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES[/caption] Mult mai greu a castigat SCM Rm. Valcea partida cu Gloria Buzau, cu 21-19. Echipa lui Ovidiu Mihaila a condus aproape tot meciul, dar ultima campioana a Romaniei a avut raspuns, s-a blocat foarte bine in aparare si a intors meciul. Victoria a fost conturata pe final, dar SCM a obtinut trei puncte extrem de importante in economia campionatului. Liga Florilor, Etapa a 7-a, Rezultate Activ Ploiesti - Dacia Mioveni 17-21 Rapid Bucuresti - CSU Cluj Napoca 30-23 CSM Slatina - Magura Cisnadie 12-25 HC Zalau - SCM Craiova 24-18 Gloria Bistrita - Dunarea Braila 32-25 Gloria Buzau - SCM Rm. Valcea 19-21 Minaur Baia Mare - CSM Bucuresti 23-28 In clasament, CSM Bucuresti a luat un avans de 5 puncte in fruntea ierarhiei (21 puncte), fiind urmata de Magura Cisnadie - 16 puncte, Minaur Baia Mare - 16 puncte si SCM Rm. Valcea - 15 puncte (echipa lui Florentin Pera are un joc mai putin disputat, avand in vedere ca formatia Crisul Chisineu Cris s-a retras, iar rezultatele acesteia au fost anulate)

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare