Handbal

thumbs

Sunt confirmate 10 din cele 16 echipe care vor juca din toamna in Liga Campionilor la handbal masculin. Vesti bune pentru Dinamo

17.06.2021, 17:25 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sunt confirmate 10 din cele 16 echipe care vor juca din toamna in Liga Campionilor la handbal masculin, dupa ce aseara s-au incheiat intrecerile din Danemarca si Croatia. Aalborg si PPD Zagreb au castigat titlurile in Danemarca si Croatia. Vestile sunt bune si pentru Dinamo. Cele doua grupari nu mai sunt nevoite sa solicite wildcard-uri pentru a evolua in Liga Campionilor. Ele ar fi fost adversare periculoase, fiind greu de crezut ca ar fi putut fi lasate in afara competitiei. Azi este deadline-ul pentru depunerea dosarelor de inscriere in Liga Campionilor. EHF va anunta zilele urmatoare grila completa, catre cine s-au dus cele 6 invitatii. Sunt confirmate 10 din cele 16 echipe care vor juca din toamna in Liga Campionilor la handbal masculin PPD Zagreb a castigat un nou titlu in Croatia, iar Aalborg, in Danemarca. Asta inseamna ca si-au asigurat prezenta si pentru viitoarea editie a Ligii Campionilor. Astfel, in acest moment se stiu 10 echipe din cele 16 care vor lua startul in sezonul 2021-2022 al intrecerii. Celelalte opt echipe sunt: FC Barcelona, PSG, Pick ¬¬Szeged, Vardar Skopje, Vive Kielce, FC Porto, Flensburg si Kiel. Germania este singura echipa care are doua echipe calificate. Una a obtinut prezenta pe baza locului 1 ocupat de Germania in Liga Europeana. Celelalte 6 echipe vor fi cunoscute in urmatoarele zile. Azi este termenul limita pentru depunerea dosarelor de participare in viitoarea editie a Ligii Campionilor. Imediat, o comisie de evaluare va analiza dosarele echipelor care au solicitat wildcard. Printre acestea se regaseste si Dinamo. Sunt si nume grele care au solicitat upgrade de loc in Europa, precum Veszprem, Montpellier, Wisla Plock si Meshkov Brest. Rezultatele vor fi anuntate in zilele urmatoare, iar in 2 iulie va avea loc si tragerea la sorti. Michael Wiederer, presedintele EHF, a repetat recent ca in Liga Campionilor nu vor participa mai mult de doua echipe din aceeasi tara. [caption id="attachment_19281094" align="aligncenter" width="1400"] Dinamo l-a adus pe Xavier Pascual si are sustinerea Ministerului Afacerilor Interne pentru a juca in Liga Campionilor. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO[/caption] Dinamo l-a prezentat ieri pe Xavier Pascual in functia de antrenor principal si spera sa primeasca un wildcard, cu care sa revina in Liga Campionilor dupa o pauza de un an.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare