Handbal

thumbs

Spania, una dintre revelatiile zilei in turneul feminin de handbal. Cu 7 jucatoare si antrenor din Liga Florilor a invins una dintre marile favorite la castigarea titlului olimpic

27.07.2021, 18:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Spania a fost una dintre revelatiile zilei in turneul feminin de handbal. Cu 7 jucatoare si antrenor din Liga Florilor a invins Franta, una dintre marile favorite la castigarea titlului olimpic, cu 28-25. Carmen Martin, jucatoare echipei CSM Bucuresti, a fost principala marcatoare a echipei cu 6 goluri. Ea a fost secondata de jucatoarele de la Gloria Bistrita, Almudena Rodriguez si Barbosa, cu cate 4 goluri. Japonia si Suedia sunt alte doua nationale care au rasturnat calculele azi. Spania, una dintre revelatiile zilei in turneul feminin de handbal. Cele 7 jucatoare din Liga Florilor au marcat 21 de goluri din cele 28 cu Franta Turneul olimpic de handbal feminin a continuat azi cu meciuri din cadrul etapei a 2-a. A fost o zi fructuoasa pentru nationalele care au multe jucatoare in Liga Florilor. La primele ore ale diminetii, Brazilia, cu cateva fete legitimate la Dunarea Braila, a invins Ungaria cu 33-27, intr-un joc din Grupa B. In ultimul meci la zilei, Spania, cu sapte jucatoare in Liga Florilor, dar si cu antrenorul Carlos Viver, "principal" la Rapid, a invins Franta cu 28-25. Les Blues sunt vicecampioane en-titre si au doua titluri importante in ultimul ciclu olimpic. Jocul s-a disputat tot in Grupa B. Iar jucatoarele care activeaza in Liga Florilor au inscris nu mai putin de 21 de goluri din cele 28! Au inscris Martin - 6 g, A. Rodriguez - 4g, Barbosa - 4g, Marta Lopez - 3g, Fraga Fernandez - 2h, Ainhoa Hernandez - 1g, Mireya Gonzalez - 1g. ????? Spain secure their first two points at #Tokyo2020 as they overthrow France after a thrilling match to end day two of the women's #handball competition ?#Olympics pic.twitter.com/N9WvIVWns5 - International Handball Federation (@ihf_info) July 27, 2021 Tot in Grupa B s-a produs o alta surpriza mare. Suedia a invins Rusia cu un incredibil 36-24. Si in Grupa A s-a consemnat un rezultate iesit din comun. Japonia a invins Muntenegru cu 29-26. Muntenegrencele au eliminat Romania in drumul spre Tokyo 2020. Norvegia a invins Angola cu 30-21, iar Olanda a dispus de Coreea de Sud cu 43-36.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare