Handbal

thumbs

Gheorghe Tadici, prima reactie dupa ce si-a bruscat propria eleva: "Vrem antrenori-roboti care n-au voie sa le zica nimic jucatoarelor?"

25.11.2021, 10:10 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Gheorghe Tadici, antrenorul formatiei HC Zalau, a oferit primele explicatii dupa ce a bruscat o jucatoare in timpul meciului dintre HC Zalau si Ramnicu Valcea, din Liga Nationala de handbal feminin. Jucatoarea a fost impinsa de antrenor dupa ce a vazut o eliminare de doua minute, asa cum se poate vedea din imaginile distribuite pe Facebook de contul "Handbal Feminin". Ghoerghe Tadici este recidivist, nefiind la prima abatere de acest gen. Gheorghe Tadici, prima reactie dupa ce si-a bruscat propria eleva: "Vrem antrenori-roboti care n-au voie sa le zica nimic jucatoarelor?" Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Handbal (FRH) l-a suspendat acum doua luni pentru opt etape pe antrenorul echipei HC Zalau, Gheorghe Tadici, care si-a jignit si amenintat propriile jucatoare, in time-out-ul unui meci din Cupa Romaniei. "Jucatoarea e plecata acum, e pe la Fagaras parca. Mi-a dat mesaj si m-a intrebat: "Domnul profesor, ce se intampla cu atata tam-tam"? Pentru ce se insista pe faza asta? Era normal ca dumneavoastra sa ma opriti si sa-mi atrageti atentia sa nu mai persist in greselile comise pana atunci". Asta mi-a scris fata Ce se doreste, de fapt? Vrem antrenori-roboti care n-au voie sa le zica nimic jucatoarelor?! La faza respectiva, eu am oprit-o pe Alexandra si am intrebat-o: "Dar noi ce am antrenat in ultimele zece zile? Unde arunci?". Ea mi-a raspuns, dupa care i-am zis: "Treci pe banca". Pe imagini s-a vazut ca as fi impins-o. Dar ea, de fapt, trecea prin fata mea si eu voiam sa ma intorc la joc. Ah, ca eram incruntat? Pai, era galagie in sala si eram concentrat. N-aveam nimic cu Alexandra. Dar noi ce vrem, de fapt? Poate ca nici nu mai am voie sa clipesc...Dar eu cred ca tot acest scandal are legatura cu altceva", a declarat Gheorghe Tadici pentru Adevarul. "Astia de la Valcea au crezut ca ne predam" "Pai, in primul rand, nu e cam ciudat ca aceste imagini au aparut in presa la vreo cinci zile dupa meci? Cei de la Valcea au crezut ca, daca au vreo patru jucatoare cu salarii de 7.000 de euro pe luna, noi ne predam, ca suntem victime sigure. Uite ca n-a fost asa! Desi eu am 11 jucatoare sub 23 de ani. Pai, eu imi permit sa le jignesc pe ele, cand muncim cot la cot, zi de zi? Credeti-ma ca noi, ca volum de antrenamente, facem la Zalau cat nu fac sapte echipe la un loc! Sunt un antrenor exigent. Eu le cer seriozitate la antrenament si la ora jocului. Atat. Si pentru ca cer mereu exigenta si disciplina, oamenii ma considera un antrenor dur. Dar, in realitate, eu tin la aceste fete. Si lor le e bine cu mine! Au majoritatea viata asigurata 10,12,15 ani prin handbal", a incheiat Gheorghe Tadici.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare