Liga 1

thumbs

Danut Lupu il da de gol pe Ionut Negoita, care spera sa vanda clubul Dinamo. "Nu are culori, nu are emblema, nu are birouri? Ce vinde?". Mesajul pentru fanii din "Stefan cel Mare"

22.05.2020, 21:16 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Danut Lupu le da o veste proasta tuturor celor se gandesc sa cumpere Dinamo. Fostul international sustine ca situatia de la club este atat de dramatica incat nu se vor alege cu nimic. Lupu este convins ca trupa din "Stefan cel Mare" poate ramane curand fara emblema si culori. De aproape doua luni, "Dinamo se vinde luni". Ionut Negoita vrea sa dea clubul cu un leu cu conditia ca noul investitor sa achite datoriile. A facut socoteala. Sunt mai bine de 2,5 milioane de euro de platit. 800.000 de euro ar trebui sa ajunga la firmele lui. Danut Lupu sustine ca acestea sunt doar lucrurile care se vad. Situatia este, de fapt, mult mai dramatica. Asa ca nu crede intr-o salvare miraculoasa. "Am spus acum doi sau trei ani ca Dinamo nu se vinde. Nu are culori, nu are emblema, nu are autocar, nu are birouri. Baza de la Saftica este jumatate la ANAF, jumatate la tatal lui Ionut Negoita. Ce sa cumperi de la Dinamo? Un loc in Liga 1 si 20 de jucatori", a declarat fostul international dinamovist la Digi Sport. Lupu sustine ca Nicolae Badea detine culorile si emblema Danut Lupu spune ca cine cumpara Dinamo trebuie sa aiba multa grija. Clubul ar putea ramane in mai putin de doua luni fara emblema si culori. In ultima perioada au existat zvonuri ca un grup de investitii din Spania este interesat de club, iar reprezentantii celor doua grupari ale fanilor au spus ca isi doresc sa intre la negocieri. Deocamdata, toate discutiile bat pasul pe loc. "Ionut Negoita "si-a furat-o" acum trei sau patru ani. Acum se gandeste ca poate pacaleste pe cineva! Nicolae Badea poate lua la finalul campionatului emblema si culorile clubului", a mai spus Danut Lupu. Fostul mijlocas din "Stefan cel Mare" are ceva de reprosat si fanilor. "De ce nu au venit la meciuri? Nu le placea stadionul? Juca stadionul? Acolo am obtinut mari victorii", a declarat Lupu la Digi Sport.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare