Liga 1

thumbs

Jucatorii de la Astra Giurgiu sunt neplatiti, dar Dani Coman indeamna la calm. "Nu e o situatia dramatica!"

09.05.2021, 13:12 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Jucatorii Astrei Giurgiu sunt neplatiti si echipa se afla in zona de retorgadare, dar Dani Coman indeamna la calm. Astra Giurgiu a fost invinsa de Gaz Metan, scor 1-2, iar formatia finantata de Ioan Niculae se afla pe locul 6 in clasamentul play-out-ului, primul deasupra zonei periculoase, cu un singur punct in fata celor de la FC Viitorul si Voluntari, echipe care au un meci in minus. Dupa esecul cu Gaz Metan Medias, Eugen Neagoe a fost demis, iar Dani Coman a tinut sa ii linisteasca pe jucatorii formatiei finantate de Ioan Niculae. Desi fotbalistii sunt neplatiti, presedintele fostei campioane a Romaniei inseamna la calm si transmite ca sunt echipe care au probleme mult mai mari. Jucatorii de la Astra Giurgiu sunt neplatiti, dar Dani Coman indeamna la calm "Nu e o situatie dramatica din punct de vedere financiar. Nu au decat o luna si jumatate intarziere la salariu jucatorii, nu e un capat de tara. Sunt alte echipe la care sunt intarzieri mai mari. Nu zic ca asta e normalitatea. Normalitatea e sa platesti jucatorii la timp si sa oferi conditii bune de antrenament si refacere, ceea ce la noi nu se intampla. Dar asta e situatia, trebuie sa depasim acest moment greu prin care trecem. Probabil ca lucrurile se vor rezolva din sezonul urmator", a declarat Dani Coman, presedintele giurgiuvenilor, la Look Sport. Ionut Badea, inlocuitorul lui Eugen Neagoe pe banca tehnica a Astrei Giurgiu Giurgiuvenii nu au ramas fara antrenor mult timp dupa plecarea lui Eugen Neagoe, toate acestea deoarece Astra s-a inteles cu Ionut Badea, fostul secund de la echipa nationala a Romaniei care ultima data a pregatit-o pe Astra Giurgiu, informatie dezvaluita de ProSport. Dupa 7 etape jucate in play-out-ul Ligii 1, sezonul 2020 - 2021, Astra Giurgiu ocupa locul 6 in clasament, cu 24 de puncte, dar poate pica pe 8, toate acestea daca Viitorul si Voluntari castiga meciurile din aceasta runda.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare