Liga 1

thumbs

Jucatorii de la Rapid au facut vizita medicala! Ce a declarat Alexandru Albu dupa transferul in Giulesti: "Doar eu stiu cat s-au luptat cu cei de la Chiajna!" | VIDEO

18.06.2021, 10:27 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Vineri, jucatorii Rapidului au efectuat vizita medicala inaintea inceperii noului sezon competitional. La final, fotbalistii Alexandru Albu si Lucian Goge au oferit declaratii. Echipa giulesteana a fost impartita in doua grupe pentru prezentarea la vizita medicala. Astfel, grupa 1, care a fost programata la ora 9:30, a fost formata din: Albu, Gheorghe, Despa, Stanici, Dumitrescu, Ghinet, Ionita, Demici, Finica, Ignat si Margarit. In timp ce grupa 2, care a fost programata la ora 10:00, i-a inclus pe: Nastos, Balan, Dandea, Draghia, Goge, Barbu, Horatiu, Hlistei, Panoiu, Raul, Sefer, Ilie si Florica. Jucatorii de la Rapid au facut vizita medicala Vineri dimineata, jucatorii Rapidului au efectuat vizita medicala, mai putin Claudiu Belu, care o va efectua separat. Proaspat transferatul Alexandru Albu a vorbit despre cum Rapid s-a luptat cu cei de la Concordia Chiajna pentru aducerea sa, dar si despre suporterii giulesteni. "A fost, pot sa spun, echipa care m-a dorit cel mai mult. Doar eu stiu cat s-au luptat cu cei de la Chiajna, a durat foarte mult timp. Am mai avut si alte optiuni, dar asa cum am ales si anul trecut, din suflet, sa ajung la UTA, asa am ales si zilele trecute sa vin la Rapid, pentru ca este o echipa mare, cu suporteri minunati, cred ca cei mai infocati suporteri din tara. Si de ce nu? Este o provocare si mie imi plac provocarile", a declarat Alexandru Albu. In acelasi timp, fundasul Lucian Goge sustine ca Rapid o sa aiba un an dificil, insa este increzator ca formatia giulesteana va obtine rezultate satisfacatoare. "Sincer, nu am crezut ca o sa ma prinda aici Liga 1, dar mi-am facut treaba si pot sa zic ca o sa-mi indeplinesc visul de a juca pe noul Giulesti. Mai dureaza, nu stiu, cred ca o sa jucam la Mioveni sau la Giurgiu. Nu stiu exact unde s-a gandit conducerea. Mai este o luna de zile, sa vedem exact ce solutii o sa gaseasca. Este un alt nivel si, atunci, si noi trebuie sa fim mult mai pregatiti, pentru ca adversarii sunt mult mai buni si de aceea trebuie si mai multi jucatori. Acum, trebuie sa fim realisti si sa o luam pas cu pas, mai ale ca suntem o nou-promovata. Chiar daca suntem o echipa de traditie, o sa fie un an dificil, dar eu cred ca o sa reusit un an bun si o sa facem rezultate bune", a declarat Lucian Goge.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare