Rugby

thumbs

Cine transmite la tv partida de rugby Romania-Argentina de pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti

01.07.2021, 07:40 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Partida-test Romania - Argentina va avea loc sambata 3 iulie 2021, ora 21:00, se va disputa pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti. Meciul va fi transmis in direct de TVR 1. Stejarii se intorc astfel acasa, dupa trei ani, ultimul meci disputat aici fiind in 2017, partida cu Tonga, dupa care stadionul a intrat in proces de reconstructie. Aceasta partida dintre Romania si Argentina inseamna practic inaugurarea oficiala a noului stadion Arcul de Triumf cu un eveniment sportiv. Romania si Argentina se intalnesc la Bucuresti dupa 29 de ani, ultimul meci disputat aici fiind in 1992, cand Pumele s-au impus cu 21-18. Cine transmite la tv partida de rugby Romania-Argentina de pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti Argentina se afla pe locul 9 in clasamentul mondial, in timp ce stejarii se situeaza pe locul 18. Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, in 2003 si 2011. "Vreau sa le multumesc tuturor suporterilor care au inteles momentul deosebit si au asteptat pana astazi. Daca de dimineata eram siguri ca vom juca pe Dinamo, la ora 11.00 au sosit primele crampeie de speranta. Acum, dupa-amiaza, avem si confirmarea oficiala. Vom inaugura Arcul de Triumf cu Argentina. Doresc sa le multumesc celor de la Federatia de Fotbal si celor de la MTS pentru sprijin", a declarat Alin Petrache, presedintele FR de Rugby. ? #LosPumas Se desgarro el pilar chubutense Federico Wegrzyn y se pierde el partido del sabado ante Rumania #Argentina #Rugby #Chubut https://t.co/nYj6BUUuTe a traves de @JornadaWeb - Diario Jornada (@JornadaWeb) June 29, 2021 Care sunt conditiile de intrare pe stadion? Conform HG 531/2021 cu completarile si modificarile ulterioare, la meciul test cu Argentina organizat cu spectatori pe Stadionul National de Rugby "Arcul de Triumf" pot participa urmatoarele categorii de persoane: A. Persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare B. Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore C. Persoanele care prezinta rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore Purtarea mastii este obligatorie in incinta Stadionului National de Rugby "Arcul de Triumf". Parrida este transmisp live de TVR 1.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare