Rugby

thumbs

Rugby-ul ramane fara spectatori in weekend! Arena Arcul de Triumf va gazdui finalele Superligii, insa partidele pot fi vazute doar la tv

14.10.2021, 08:57 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Biroul federal al Federatiei Romane de Rugby a decis, miercuri, ca finalele SuperLigii, programate in acest weekend pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, sa se dispute fara spectatori, avand in vedere evolutia ingrijoratoare a situatiei sanitare din Bucuresti, a anuntat FRR pe site-ul sau oficial. Aceasta decizie tine cont si de ratele ridicate de infectare din Bucuresti, dar si din zonele limitrofe si are ca scop diminuarea riscului epidemiologic in randul spectatorilor, organizatorilor si al sportivilor, precizeaza comunicatul. Sambata, in finala mica, de la ora 12:00, se vor intalni CS Dinamo si SCM Timisoara, iar in finala finala mare, de la ora 17:30, CSA Steaua o va infrunta pe campioana en titre, CSM Stiinta Baia Mare. Partidele vor fi live la TVR 1. Rugby-ul ramane fara spectatori! Arcul de Triumf va gazdui in weekend finalele Superligii. Partidele vor fi insa la tv Cluburile participante in finalele SuperLigii vor beneficia de maximum 30 locuri de echipa, accesul putandu-se face in stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adica cei vaccinati sau trecuti prin boala. "A fost o decizie grea de luat, pe care am tot analizat-o si discutat-o in aceste zile. Pentru rugby, pentru sportivi, prezenta spectatorilor era un lucru extraordinar, o motivatie in plus, insa, din pacate, traim aceste vremuri dificile. Este foarte important sa prevenim, sa fim cat mai precauti si sa eliminam orice risc de infectare atat in randul suporterilor, cat si al sportivilor. Avem nevoie de jucatori valizi pentru meciurile test din noiembrie, incercam sa gestionam cat mai bine aceasta situatie si speram ca prin eforturile tuturor sa putem sa ne revedem in noiembrie, toti, pe stadion", a declarat presedintele FRR, Alin Petrache. Spectatorilor care si-au achizitionat bilete pentru finalele SuperLigii de sambata 16 octombrie li se va restitui integral contravaloarea acestora. Accesul jurnalistilor se va face pe baza de acreditare, respectandu-se normele sanitare in vigoare.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare