Sport

thumbs

Ianis Hagi e dorit de o echipa importanta din Spania - presa

15.06.2019, 22:37 Sursa: Mediafax

Sevilla este clubul care-l doreste pe fiul lui Gica Hagi, scrie publicatia Estadio Deportivo. Acestia au obtinut lista de transferuri a directorului sportiv al andaluzilor, Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi", iar printre acestia se regaseste si Ianis.

Recent, George Ogararu a publicat, pe retelele de socializare, o poza cu el si Gica Popescu (noul presedinte al Viitorului) din Spania, de la academia Barcelonei, club la care "Baciul" a evoluat in cariera sa de fotbalist.

La inceputul lunii, Gheorghe Hagi a recunoscut ca Gigi Becali l-a contactat si i-a pus pe masa o suma uriasa pentru transferul lui Ianis la FCSB: "Eu am vorbit cu Gigi. Gigi mi-a zis si mie, deci la el e intentia lui, oferta e foarte mare pentru Romania, e fantastica, parerea mea. Eu zic ca Ianis in Romania a aratat tot ce poate. El are nevoie de o provocare europeana. In momentul de fata eu ca manager, vazandu-l si lucrand cu el, cred ca e momentul ideal pentru el sa faca urmptorul pas, european", a declarat Hagi.

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi sa-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are sanse foarte mari sa ajunga in strainatate.

14 goluri si opt pase decisive in 39 de partide a bifat Ianis Hagi pentru Viitorul in acest sezon, in toate competitiile.

El Sevilla se fija en el centrocampista rumano Ianis Hagi https://t.co/F64jzOpTGM

- Fichajes.net (@fichajesnet) June 14, 2019

Articole asemanatoare