Sport

thumbs

Simona Halep s-a simtit "foarte bine" la Sports Festival: Este o placere sa vin aici

15.06.2019, 22:59 Sursa: Mediafax

Fosta castigatoare de Roland Garros s-a simtit extraordinar la Cluj, in fata celor 9.000 de oameni care au umplut BT Arena: "Bine v-am regasit si multumesc pentru aceasta primire deosebita. A fost foarte emotionant la inceput, sper ca si voi v-ati bucurat asa cum m-am bucurat.

Va multumesc, din nou! Este un eveniment important pentru sportul romanesc si pentru noi toti, este foarte important sa facem miscare, vreau sa-i felicit pe toti cei de la Sports Festival, este o placere sa vin aici. Sper ca si voi v-ati simtit bine. Inca nu s-a terminat, mai avem un meci", a spus Simona Halep, la finalul primului set.

Festivalul are loc in perioada 13 - 16 iunie la Cluj si ii va avea in componenta, printre altii, pe Simona Halep sau Gica Hagi. Printre sporturile reprezentate la acest eveniment vor fi: tenis, fotbal, atletism, baschet, tenis de masa, handbal, volei pe plaja, rugby, caiac, oina, golf, karate, ciclism, scrima, sah, cross fit, escalada, gimnastica, motociclism sau padel.

. @Simona_Halep having a fun time joking around on the bench at the Sports Festival today in Cluj. pic.twitter.com/nGNZsRd8jm

- ????WTA Romania???? (@WTARomania) June 15, 2019

Articole asemanatoare