Sport

thumbs

Finantatorul Ionut Negoita: Dinamo va avea un alt proprietar in maximum o luna

16.07.2019, 10:37 Sursa: Mediafax

"Decizia mea e luata si a ramas. Intr-adevar, voiam sa-mi recuperez o particica din ce am investit, mi-am dat seama ca e greu. Am discutii cu trei entitati si in maximum o luna, Dinamo va avea un alt proprietar. Sunt discutii avansate", a declarat Negoita, marti dimineata, la emisiunea GSP Live.

Patronul s-a aratat si el nemultumit de jocul fotbalistilor, dar cere rabdare, laudand conducerea pentru transferurile facute. De asemenea, Negoita le-a transmis un mesaj dur fanilor, dupa ce mai multi dintre ei l-au injurat la meciul de la Constanta si au intrat pe teren, fiind ulterior evacuati.

"Nu am fost fericit in niciun caz, ba din contra, foarte suparat. Il consider un accident, se mai intampla. Mi-aduc amminte ca ne-a batut si Chiajna cu 3-0. Si Real Madrid a luat bataie cu 5-0. Consider ca a fost un accident si nimic mai mult.

Din punctul meu de vedere, ceva e in neregula in spatele unor suporteri, dar nu poate fi un moment mai prost pentru ce fac ei. Daca ei vor sa existe Dinamo, in primul rand trebuie sa lupte ca sa se construiasca stadion. Nu i-am vazut sa ceara sa se mai faca niciun stadion, ba din contra, sunt foarte multumiti asa. In schimb, ma trezesc cu ei cu un compartiment total iresponsabil, injurandu-ma. Daca vor sa comande la Dinamo, le-am dat ocazia sa conduca clubul. Au luat actiuni de 25.000 de euro. Nu pot conduce pe banii mei.

Cand ai o echipa de suflet si vrei sa o ajuti, te implici. Aici, daca plateau fiecare 100 de euro pe an, puteau sa stramga bani si sa conduca Dinamo. Daca vor sa conduca, sa se implice. Cu cinci milioane de euro plus drepturi TV s-au facut sapte-opt. Cu sponsori sunt 10 milioane de euro se face treaba. Eu, de unul singur, sa conduc treaba asta, e mai greu. Am dus-o destul", a declarat Negoita, la emisiunea GSP Live.

In plus, Ionut Negoita i-a transmis un mesaj subtil si lui Mircea Rednic, antrenorul demis in aceasta vara de la Dinamo: "Ma uitam ca doar patru jucatori erau din echipa veche. In orice varianta, tot ar fi trebuit sa plece multi si sa vina multi, pentru ca in iarna a fost subtirel. E o constatare, nu vreau sa mai fac niciun repros.Cu cine sa creasca Dinamo? Dati un nume. N-a adus Rednic asta-iarna o caruta si s-a rupt caruta?"

Articole asemanatoare