Sport

thumbs

Presedintele lui Dinamo, despre momentele dramatice prin care a trecut Eugen Neagoe: Am fost la un pas de o mare tragedie

22.07.2019, 08:39 Sursa: Mediafax

Marcat de cele intamplate, Florin Prunea spune ca e socat de cata ura se afla in jurul clubului: "Am fost la un pas de o mare tragedie. Nu cred ca ar trebui sa mai vorbim de fotbal in aceste momente. E atata ura... Am citit azi un articol legat de Cornel Dinu. Daca si pe Cornel Dinu poti sa-l ataci... Nu inteleg de unde atata ura. Si la Constanta am vazut oameni desfigurati. Ma bucur ca nu s-a intamplat o nenorocire in aceasta seara. E normal ca Eugen sa fie afectat, e afectat de prima zi de cand a venit aici.

Astazi am fost la Saftica, am stat acolo toata dupa-amiaza, el a pregatit meciul. Am crescut la clubul asta, am cunoscut sefi de galerie, dar nu mai recunosc acest club. Nu pot sa inteleg! Am ajuns la chestiuni de viata si moarte. Il sfatuiesc pe Eugen sa se lase naibii de fotbal. El a venit aici sa munceasca. In momentul de fata suntem toti in stare de soc, importanta este sanatatatea lui Eugen. Doctorita a spus ca a fost foarte, foarte aproape de tragedie. O sa ma gandesc si eu daca mai continui. Nu e normal sa fie atata ura. Sunt momente grele si n-as vrea sa fac un pas in spate. Trebuie sa mergem inainte, nu avem ce sa facem. Dinamo e ca o bomba, sta sa explodeze. E bine ca nu s-a intamplat nenorocirea.

Sunt niste animale (n.r unii suporteri)! Nu merita sa fie pe stadioane. Descreieratii l-au injurat pe Cornel Dinu", a spus Prunea, la finalul partidei.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit un stop cardio-respirator in prima repriza a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapa a Ligii 1. Starea tehnicianului este stabila acum, iar acest lucru se datoreaza medicilor de pe ambulanta. Neagoe a fost resuscitat pe marginea terenului, iar dupa circa zece minute a fost urcat in ambulanta si transpotat la Spitalul Floreasca. In drum spre unitatea medicala, Neagoe a inceput sa se simta mult mai bine si a inceput sa vorbeasca. Partida Dinamo - Craiova s-a reluat dupa ce antrenorul a fost scos din stadion. S-a incheiat 2-0 pentru olteni.

Articole asemanatoare