Sport

thumbs

Vrea sa fie liber. Lionel Messi a refuzat o clauza care l-ar fi legat pe viata de FC Barcelona

21.10.2019, 08:38 Sursa: Mediafax

Decarul Argentinei a precizat ca motivul din cauza caruia nu a vrut sa puna semnatura pe o astfel de intelegere este ca vrea sa joace la Barcelona atat timp cat se simte bine, si nu pentru ca este obligat printr-un contract.

"Au facut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care ma tine legat, pentru ca nu stiu ce va fi in viitor. Nu vreau sa fiu aici daca nu ma simt bine.

Vreau sa ma simt competitiv si bine din punct de vedere fizic. Nu vreau sa joc doar pentru ca am un contract pe viata. Asta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a placut propunerea", a spus Messi.

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona pana in iunie 2021, insa argentinianul este singurul jucator din echipa care are posibilitatea sa intrerupa contractul la sfarsitul fiecarui sezon si sa plece la alta echipa.

Atacantul in varsta de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei in iulie 2005. De atunci a evoluat in 693 de meciuri, a marcat de 605 ori si a oferit 245 pase de gol.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare