Sport

thumbs

VIDEO | Rafael Nadal, enervat la culme de o intrebare legata de viata intima: E o gluma? E serios

12.11.2019, 17:00 Sursa: Mediafax

Nadal a pierdut clar partida disputata impotriva lui Zverev, scor 2-6, 4-6, insa a refuzat sa puna esecul pe seama problemelor din zona stomacului pe care le-a acuzat inaintea inceperii turneului.

In schimb, jurnalistul italian Ubaldo Scanagatta l-a intrebat pe Rafael Nadal, la conferinta de presa, daca forma slaba aratata poate fi cauzata de evenimentul important din viata tenismenului, care s-a casatorit in luna octombrie cu Xisca Perello, iubita sa din copilarie.

Nadal s-a aratat foarte iritat de intrebarea jurnalistului, iar ulterior a trecut la intrebarile in limba spaniola, numind tema abordata de jurnalistul italian "un rahat".

Dialogul dintre jurnalistul Ubaldo Scanagatta si tenismenul Rafael Nadal, potrivit Metro:

Ubaldo Scanagatta: In aceasta seara ai jucat foarte scurt de multe ori. Nu stiu de ce, pentru ca nu suntem obisnuiti cu asta. Pentru multi oameni casatoria este un lucru foarte important, dar care te poate distrage inainte, in timpul sau dupa aceasta. As vrea sa stiu daca nivelul tau de concentrare la tenis este putin diferit, chiar daca esti impreuna cu aceeasi fata de multi, multi ani.

Rafael Nadal: Serios, chiar ma intrebi asta? E o intrebare serioasa sau e o gluma? E serios?

Ubaldo Scanagatta: E serioasa. Nu e ceva care...

Rafael Nadal: In regula. Sunt surprins, e o surpriza mare sa ma intrebi asta, dupa 15 ani in care am fost cu aceeasi fata, iar totul a fost si este foarte stabil. Nu conteaza daca iti pui un inel pe deget sau nu. In viata personala, sunt un om foarte normal. Poate pentru tine a fost (n.r. - altfel). Cat timp ai fost cu...

Ubaldo Scanagatta: E sotia mea de 30 de ani.

Rafael Nadal: Si inainte de asta? Ah, poate nu erai sigur. De asta! (n.r. - zambeste). In regula, trecem la spaniola pentru ca asta este un rahat.

Pentru a obtine calificarea in semifinalele de la Turneul Campionilor, Rafael Nadal trebuie sa ii invinga in faza grupelor pe Daniil Medvedev si Stefanos Tsitsipas.

Foto: Hepta

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare