Sport

thumbs

FC Botosani a castigat cu 1-0 meciul cu Viitorul Constanta din etapa a 18-a a Ligii 1

02.12.2019, 22:32 Sursa: Mediafax

Botosani avea nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off-ul campionatului, iar acest lucru s-a vazut in evolutia elevilor lui Marius Croitoru. Gazdele au presat mai mult in prima repriza, iar pana sa marcheze au avut cateva sanse notabile. Roman si Ofosu au fost cei mai periculosi, dar nu au nimerit tinta. Golul a venit in minutul 17, din lovitura de pedeaspsa. Mihai Roman a fost faultat in careu de portarul Catalin Cabuz, iar Hervin Ongenda a marcat cu un sut pe centrul portii.

In partea a doua, echipa antrenata de Gica Hag a iesit mai mult la joc, a incercat sa fie mai incisiva pe faza de atac, dar nu a avut sanse importante de gol. Multe dintre atacuri nu s-au incheiat cu sut pe spatiul portii.

Echipele de start:
FC Botosani: E. Pap - Patache, Harut, Chindris, Tiganasu - Papa, Rodriguez - Ashkovski, Ongenda, M. Roman I - Ofosu
Rezerve: Hankic, Keyta, Ebenhofer, Kolesovs, Moussa, Andronic, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

FC Viitorul: Cabuz - Mladen, Tiru, Ghita, De Nooijer - Artean, V. Achim, Iacob - Houri - Rivaldinho, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Dulca, C. Matei, Pitu, Calcan, Ciobanu, Boboc
Antrenor: Gheorghe Hagi

Succesul si cele 3 puncte o duc pe FC Botosani pe locul 7, la un singur punct de pozitia a 6-a, care asigura prezenta in play-off. Viitorul ramane pe locul 3, cu 32 de puncte, si rateaza sansa de a trece pe prima pozitie in Liga 1. Daca s-ar fi impus, constantenii ar fi trecut peste liderul CFR Cluj, care are in acest moment 35 de puncte.

In etapa urmatoarea FC Botosani joaca in deplasare cu Universitatea Craiova, iar Viitorul primeste vizita Astrei Giurgiu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare