Sport

thumbs

Gica Hagi, dupa Botosani - Viitorul 1-0: Din pacate, in careul advers nu am jucat cum trebuie

03.12.2019, 00:47 Sursa: Mediafax

Viitorul a ratat, in urma esecului cu Botosani, sansa de a trece pe primul loc in campionat. Jocul constantenilor de pe faza ofensiva nu a mers cum trebuia, iar asta s-a vazut, a lasat de inteles Gica Hagi. "A fost un meci ca si terenul, a trebuit sa ne adaptam, sa jucam mai direct. Nu am reusit sa facem ce trebuie in prima repriza. In a doua parte am facut mai mult presing, am avut ocazii, dar asta a fost.

Din pacate, in careul advers nu am jucat cum trebuie, am avut un sut sau doua. Acesta este fotbalul, cateodata nu iese cum iti doresti, poate ei au fost mai inspirati. Astra a avut trei zile de odihna mai mult decat noi, programarea fost facuta bine. Noi am jucat si in deplasare la 300 de kilometri, ei au jucat acasa, dar asta este." , a declarat Gica Hagi, la finalul partidei, la Digi Sport.

Viitorul ramane pe locul 3, cu 32 de puncte, si rateaza sansa de a trece pe prima pozitie in Liga 1. Daca s-ar fi impus, constantenii ar fi trecut peste liderul CFR Cluj, care are in acest moment 35 de puncte. In etapa urmatoare, Viitorul primeste vizita Astrei Giurgiu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare