Sport

thumbs

A demisionat Clemens Toennies, presedintele clubului Schalke 04. Miliardarul detine abatorul unde peste 1.000 de romani s-au infectat cu noul coronarvius

30.06.2020, 22:30 Sursa: Mediafax

Clemens Toennies, presedintele clubului german de fotbal Schalke 04, si-a dat demisia marti, potrivit AFP. Cu o avere estimata la 1,78 miliarde de euro, Tonnies este omul de afaceri care detine abatorul unde peste 1.000 de romani s-au infectat cu noul coronarvius .

CITESTE AICI: Munca la un abator din Germania arata altfel in vorbe decat in realitate. Ce li se promite romanilor. "Acolo apare pacaleala"

Ce afaceri are in Iasi Clemens Tonnies

Cea mai mare firma pe care magnatul german Clemens Tonnies o detine la Iasi se numeste Orgapic. Activitatea principala a firmei este "cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase." Intr-o vreme, firma era unul dintre cei mai mari cultivatori de terenuri bio din Romania. CITESTE AICI MAI MULT

Fanii lui Schalke au protestat dur impotriva lui Tonnies

Sambata, peste 1.500 de fani ai celor de la Schalke 04 au protestat in fata stadionului echipei impotriva presedintelui clubului. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care si-a facut averea din industria carnii, a fost tinta fanilor lui Schalke. Pe un banner urias era mesajul: "Porcule! Schalke este clubul nostru!".

Suporterii au alcatuit un lant uman in semn de protest. "Domnul Tonnies trebuie sa plece. Insa nu ma astept sa o faca voluntar" a spus unul dintre protestari. Presedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor: "Credem ca este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o constiinta sociala, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezinta Schalke", a explicat acesta.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare