Sport

thumbs

Moment bizar pe un teren de fotbal. Portarul unei echipe din Portugalia a fost trimis direct in carantina, la pauza unui meci

13.07.2020, 11:08 Sursa: Mediafax

Scene incredibile sambata, in timpul meciului dintre Belenenses si Moreirense (0-1), din Prima Liga portugheza: rezerva de portar a echipei Belenenses, un club din suburbiile Lisabonei, Andre Moreira (24 de ani), a trebuit sa paraseasca banca la pauza... pentru a intra in carantina.

"La pauza, jucatorul (Andre Moreira) a primit ordin sa paraseasca terenul, prin decizia Autoritatii Nationale de Sanatate si a medicului Graca Freitas, care a indicat ca criteriile pentru distanta si 15 zile de carantina nu sunt respectate", se arata intr-o declaratie a Ligii de fotbal portugheze, citata de Le Parisien .

Moreira a fost testat negativ in trei randuri
Moreira a impartit camera cu un alt portar de la Belenenses, Joao Monteiro, care a avut un test pozitiv pentru coronavirus. Prin urmare, a fost in contact cu el in urma cu mai putin de o saptamana. Saptamana aceasta, portarul lui Belenenses a fost testat de mai multe ori - toate rezultatele fiind negative - si i s-a dat acordul sa joace.
"Liga portugheza, impreuna cu departamentul medical al clubului Belenenses, a oferit asistenta medicala jucatorului Andre Moreira de-a lungul saptamanii. Avand in vedere ca jucatorul a avut rezultate negative pentru SARS CoV-2 la testele efectuate in 8, 9 si 10 iulie, Dr. Filipe Froes si-a dat acordul pentru participarea portarului la acest joc (sambata) seara dintre Belenenses si Moreirense ", a declarat La Liga NOS intr-un comunicat de presa.
Meciurile din prima liga din Portugalia s-au reluat la finalul lunii mai.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare