Tenis

thumbs

"Tornada" Simona Halep, alaturi de Roger Federer in clasamentul jucatorilor care au calcat totul in picioare in acest sezon! Topul victoriilor consecutive

31.03.2018, 16:48 Sursa: Prosport

Halep are motive de mandrie in ciuda infrangerilor suferite recent in America! Jucatoarea din Constanta ramane cu satisfactia ca a avut un start fulminant de sezon, aflandu-se pe locul secund intr-un clasament foarte interesant.

Simona Halep, intrecuta doar de Petra Kvitova la numarul de victorii consecutive din circuitul WTA

Simona a reusit 11 victorii la rand la inceputul anului si nu a putut fi devansata pana in prezent decat de o singura adversara din circuitul WTA! Desi romanca si-a iesit din forma dupa primele doua turnee, rivalele ei nu i-au putut lua fata, cu exceptia Kvitovei. Cehoaica a legat 12 victorii consecutive (14 daca luam in calcul si Fed Cup, competitie organizata de ITF). Seria fabuloasa a Petrei a inceput la turneul de la Sankt Petersburg, apoi a urmat triumful de la Doha, iar Amanda Anisimova a fost cea care a pus capat invincibilitatii Kvitovei, scor 6-2, 6-4 in turul trei la Indian Wells.

Halep, alaturi de Federer in Big Four-ul jucatorilor care au calcat totul in picioare in tenisul mondial

In schimb, Halep a jucat senzational in luna ianuarie, facand ravagii la Shenzhen - titlu castigat, si Australian Open - a cedat greu in finala cu Wozniacki. Daca ne raportam la intreg tenisul mondial, Simona ocupa de asemenea un loc fruntas. Doar trei tenismeni au obtinut mai multe succese la rand decat eleva lui Darren Cahill: Roger Federer (17), Juan Martin Del Potro (15) si Petra Kvitova (12). Este foarte onorabil pentru Halep sa faca parte din acest Big Four, alaturi de castigatori de Grand Slam: Roger are 20 de titluri, Juan - 1 trofeu, iar Petra - 2 titluri majore.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare