Tenis

thumbs

Lumea tenisului reactioneaza la anuntul retragerii lui Andy Murray: "Mi s-a rupt inima", "Este o zi trista pentru sport"

11.01.2019, 14:23 Sursa: Prosport

Anuntul lui Andy Murray, in varsta de 31 de ani, ca se va retrage din tenis a lasat ecou. Colegi si colege din lumea tenisului au scris pe paginele de socializare mesaje de sustinere pentru fostul numar unu mondial.

Unul dintre cele mai impresionante mesaje a fost cel al lui Nick Kyrgios, numarul 51 ATP.

" Andy, stiu ca de cele mai multe ori ma iei drept un joker (n. red - un bufon, un tip pus pe glume) , dar, macar de data asta fii atent la ce spun, prietene vechi. Vei ramane intotdeauna o persoana care a influentat lumea sportului in atat de multe feluri. Stiu ca nu ti-ai dorit niciodata sa ai o astfel de iesire din scena, dar ai avut o calatorie grozava. De cand am ajuns pe teren, m-ai luat imediat sub aripa ta si pana in ziua de azi ai fost sportivul pe care literalmente abia asteptam sa-l intalnesc.

Esti un jucator de tenis nebun, infinit mai bun decat mine, dar tot ce vreau sa stii este ca azi nu e doar o zi trista pentru tine si echipa ta. Este o zi trista pentru sport si pentru toti cei asupra carora ai avut un impact.

Ce-mi ramane, draga prietene, sunt aceste poze care ar trebui sa te faca sa zambesti si sa te gandesti ca am fost ca un frate mai mic pentru tine. Oricum, vreau sa stii si sunt convins ca stii deja ca toata lumea vrea sa continui sa lupti si sa fii tu. Succes la Australian Open, te voi sustine! ", a scris Nick Kyrgios pe Instagram.

View this post on Instagram

Andy, I know you take me for a joker most of the time, but at least hear me out on this one old friend. You will always be someone that impacted the sport in so many different ways, I know this was never the way you wanted to go out, but hey it was a heck of a ride. You took me under your wing as soon as I got on tour, and to this day you have been someone I literally just look forward to seeing. You are one crazy tennis player, miles better than me, but I just want you to know that today isn't only a sad day for you and your team, it's a sad day for the sport and for everyone you've had an impact on. Which leaves me big fella.. these are a couple photos, that should make you smile and think, I was actually a little bit of a younger brother to you. Anyways, I just want you to know, and I'm sure you already do, everyone wants you to keep fighting and to keep being you. Goodluck at the Australian Open muzz, I'll be behind you. #onelastdance ????????

A post shared by Kygs (@k1ngkyrg1os) on

Jan 10, 2019 at 10:46pm PST

Sloane Stephens a fost luata prin surprindere de vestea anuntata de Murray si a scris pe contul ei de Twitter: " Sunt atat de trista sa aud asta. Un adevarat campion ", in timp ce Kim Clijsters a postat:

" Mi s-a rupt inima cand am ascultat conferinta de presa a lui Andy Murray. Sper ca va ajunge la Wimbledon si va avea parte de retragerea pe care o merita ".

My heart breaks listening to @andy_murray during his press conference... Hope he will make it through to Wimbledon and have the farewell he deserves . #greatguy

- Kim Clijsters (@Clijsterskim) January 11, 2019

"Wimbledon este turneul cu care as vrea sa-mi inchei cariera, dar nu sunt sigur ca o voi putea face. Nu sunt sigur ca voi putea juca avand dureri pentru inca patru-cinci luni ", a spus Murray, vineri, 11 ianuarie, la conferinta de presa sustinuta inaintea meciului cu Roberto Bautista Agut, din primul tur de la Australian Open.

Articole asemanatoare