Tenis

thumbs

Simona Halep, moment de sinceritate despre relatia de dragoste cu Toni Iuruc: "Am un iubit si nu as sacrifica familia pentru tenis"

19.08.2019, 10:03 Sursa: Prosport

Simona Halep are o relatie sentinmentala cu Toni Iuruc, cei doi formand un cuplu de circa o luna. Constanteanca a vorbit acum despre povestea sa de dragoste pe care o traieste alaturi de omul de afaceri. Barbatul de 40 de ani a infiintat, conform Cancan , in 2002, agentia AdVenture, cea care s-a ocupat de prima campanie electorala a lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei.

"Mi-a spus domnul Tiriac: 'Ai o responsabilitate acum, nu mai esti a ta, esti a tarii'...Sunt mult mai relaxata, mult mai sociabila in viata de zi cu zi. Am un iubit, o relatie normala, ma simt bine. Dar as vrea sa pastrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a Romaniei pe tenis. Iubirea si tenisul se pot completa si cred ca le poti avea pe amandoua, dar cred ca viata personala este cea mai importanta. Am un iubit si nu as sacrifica familia pentru tenis", a declarat Simona Halep la TVR1.

"Cu timpul si cu ajutor din jurul meu am ajuns sa accept ca sunt o inspiratie pentru unii oameni. Poate ca sunt o inspiratie pentru oameni, un model, dar vorbim doar de sport. Sunt mult mai relaxata in relatia cu presa. Acum nu ma mai afecteaza absolut nimic din ceea ce se scrie negativ pentru ca face parte din joc. Critica o primesc foarte pozitiv si foarte deschis. Nu ma deranjeaza absolut deloc, dar atunci cand ma jigneste cineva fara ca eu sa fac ceva este deranjant. Am considerat mereu ca nu m-au respectat ca persoana, de aceea intre mine si presa romaneasca s-a creat o distanta" , a mai explicat Simona.

CITESTE SI Simona Halep asigura: "Nu sunt dictatoare, nu l-am umilit pe Daniel Dobre". Cand va afla sigur daca revine Darren Cahill in staff-ul sau + Locul pe care-l ocupa in clasament dupa turneul de la Cincinnati

Articole asemanatoare