Tenis

thumbs

Antrenamente si meciuri suspendate din cauza fumului in Australia. Meciul Mariei Sarapova, intrerupt la dorinta rusoaicei

14.01.2020, 13:29 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din regiunea Melbourne i-au constrans pe organizatorii Openului Australiei la tenis sa suspende antrenamentele prevazute azi, in cadrul pregatirilor pentru primul turneu de Mare Slem al anului, care va debuta pe 20 ianuarie, informeaza AFP. Germanul Alexander Zverev si belgianul David Goffin ar fi trebuit sa fie primii care sa se antreneze pe terenurile din Melbourne Park, urmati de numarul unu mondial, spaniolul Rafael Nadal. De asemenea, Maria Sarapova n-a mai putut continua un meci din cauza fumului. Grecul Stefanos Tsitsipas, americanca Coco Gauff si jucatoarea ceha Karolina Pliskova au fost la randul lor obligati sa-si suspende antrenamentele, relateaza Agerpres. "Antrenamentul a fost suspendat temporar, in aceasta dimineata, din cauza calitatii proaste a aerului", au indicat organizatorii intr-un comunicat, precizand ca meciurile de calificare se vor desfasura insa conform programului.Fumul degajat de incendiile de vegetatie din regiunea Melbourne i-au constrans pe organizatorii Openului Australiei la tenis sa suspende antrenamentele prevazute marti, in cadrul pregatirilor pentru primul turneu de Mare Slem al anului, care va debuta pe 20 ianuarie, informeaza AFP. Germanul Alexander Zverev si belgianul David Goffin ar fi trebuit sa fie primii care sa se antreneze pe terenurile din Melbourne Park, urmati de numarul unu mondial, spaniolul Rafael Nadal. Grecul Stefanos Tsitsipas, americanca Coco Gauff si jucatoarea ceha Karolina Pliskova au fost la randul lor obligati sa-si suspende antrenamentele. Rusoaica Maria Sarapova, 32 de ani, loc 145 WTA, a abandonat meciul la 6-7 (4), 5-5, contra jucatoarei germane Laura Siegemund. Fostul numar unu mondial incepuse sa tuseasca si s-a plans de calitatea aerului, dupa care a cerut ca meciul sa fie intrerup! "Ambele jucatoare simt fumul, asa ca o sa oprim meciul", a decis arbitrul partidei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare