Tenis

thumbs

"Rebelul" Nick Kyrgios socheaza din nou. A recunoscut ca nu are nicio problema sa faca amor cu fanele sale. Cum a descris "femeia ideala"

24.05.2020, 00:26 Sursa: Prosport

Nick Kyrgios este un tip care iese din tipare. Si pe teren, dar si in afara lui. Nu-i pasa daca este criticat, judecat, injurat sau chiar amendat pentru comportamentul sau. Zilele trecute si-a uimit fanii cand a aparut destul de bine afumat la un dialog online cu Andy Murray. Chiar atunci savura un pahar cu vin si a spus ca este deja la al saselea. "Ai grija, sa nu fie prea mult" l-a avertizat interlocutorul. "Esti mai bun decat Djokovic, tu ai facut fata serviciilor mele, ceea ce Nadal nu a reusit, el se ferea de mingi", l-a laudat australianul. Nick Kyrgios, sex cu fanele sale Jucatorul aflat pe locul 40 in clasamentul ATP a avut o discutie si cu fanii, in mediul online, iar raspunsurile lui nu au fost primite deloc bine. Sportivul a fost intrebat, in gluma, daca obisnuieste sa faca sex cu fanele. Raspunsul a venit extrem de serios si a confirmat fara sa ezite. "Da. Acum serios, daca nu sunt implicat intr-o relatie serioasa, e un lucru obisnuit sa ma culc cu fanele", a explicat jucatorul care a incercat apoi sa descrie cum ar arata partenera ideala. "Femeile din Europa de Est imi pun inima in miscare. Mai ales cele inalte din acea regiune, imi vine sa le spun sa imi ia jumatate din avere", a continuat jucatorul. Povestea nu este noua. Kyrgios a povestit la un moment dat ca a pierdut un meci cu Roger Federer pentru ca nu a reusit sa-si ia ochii de la o domnisoara aflata in tribune. Jurnalistii spanioli pun aceste derapaje pe seama ultimului esec sentimenal. Nick Kyrgios a avut o relatie cu Anna Kalinskaya, o jucatoare din Rusia, de 21 de ani, aflata pe locul 95 WTA. Cei doi s-au despartit acum doua luni. "Da, ne-am despartit. Nu mai suntem prieteni. Nu voi mai vorbi despre el, respectati-mi decizia", a explicat sportiva.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare