Tenis

thumbs

Cum a dansat Novak Djokovici alaturi de sotia sa la implinirea varstei de 33 de ani. Ce mesaj i-a scris iubita pe o retea de socializare | VIDEO

25.05.2020, 06:39 Sursa: Prosport

Novak Djokovici a implinit vineri 33 de ani si a primit felicitari neintrerupt pe parcursul weekend-ului. In timp ce se antrena pe terenurile de tenis din Puente Romano (Marbella), locuitorii caselor adiacente i-au cantat "la multi ani" de la balcoane. Dupa Martina Hingis in 2013, un alt nume greu din tenis si-a batut partenerul. Cine risca trei ani de inchisoare dupa o cearta in familie Djokovici, improvizatie la dans Numarul 1 a incetat sedinta de pregatire pentru a le multumi. Sotia sa, Jelena Djokovici, pe langa faptul ca l-a felicitat personal, a dorit sa o faca public si prin retelele de socializare si a facut acest lucru cu un videoclip in care ambii sunt vazuti dansand salsa si cu o parte din mesaj in limba spaniola. Plesemo zajedno zaaaaauuuuveeeeek ??¬￯ @djokernole uz tebe x33(3333333)!! Srecan rodjendan amore!!! Bailame cerquita, cerquita ?? si te gusto haremos que se repita, cerquita, pegate mas, pega-pega ¬￯¬￯¬￯¬￯ Happy birthday to my love! 33 is a special number ??#danceoff pic.twitter.com/OPwC0kBDK9 - Jelena Djokovic (@jelenadjokovic) May 23, 2020 Pregatirea la Marbella a luat sfarsit pentru Djokovici "Bailame cerquita, cerquita si te gusto haremos que se repita, cerquita, pegate mas, pega-pega", a scris ea. Urmata de un "La multi ani dragostea mea! 33 este un numar special". Timpul limitat in Marbella se apropie de sfarsit pentru familia Djokovici. Numarul unu mondial si-a confirmat prezenta in "Adria Tour", o serie de turnee in Balcani care vor avea minimum cinci opriri: Belgrad, Zadar, Podgorica, Banja Luka si Sarajevo.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare