Tenis

thumbs

"Killerita" lui Naomi Osaka de la Jocurile Olimpice se lauda ca a batut-o si pe Simona Halep: "De doua ori chiar!"

27.07.2021, 17:04 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Marketa Vondrousova (Cehia, 42 WTA) a devenit cosmarul fanilor tenisului din Japonia, dupa ce a eliminat-o pe jucatoarea locala Naomi Osaka (2 WTA) in optimi, cu scorul de 6-1, 6-4. Vondrousova a vorbit dupa meci si a mentionat-o pe Simona Halep (Romania, 10 WTA) in discursul ei. Marketa Vondrousova a jubilat dupa ce a eliminat-o pe favorita gazdelor Naomi Osaka la Jocurile Olimpice! Cehoaica spune ca victoria impotriva niponei este cea mai importanta din cariera ei, in ciuda faptului ca a invins-o si pe Simona Halep in doua randuri. De asemenea, Marketa "a rapus" o alta romanca chiar in turneul de tenis olimpic! Mihaela Buzarnescu a facut si ea cunostinta cu "loviturile de ciocan" ale Vondrousovei, pierzand fara drept de apel in fata acesteia, in turul secund, scor 6-1, 6-2. Marketa Vondrousova se lauda ca a batut-o si pe Simona Halep, dupa ce a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Jocurile Olimpice Marketa Vondrousova s-a laudat ca a invins-o si pe Simona Halep, dupa ce a trecut de Naomi Osaka la Jocurile Olimpice: "Cred ca aceasta a fost una dintre cele mai importante victorii ale carierei mele, fara indoiala! Am invins-o si pe Simona Halep, de doua ori chiar, dar cred ca acum Naomi este cea mai buna dintre toate, cea mai buna din punct de vedere al jocului, pe langa faptul ca este o vedeta la aceste Jocuri Olimpice de la Tokyo 2020. Trebuia sa fie greu pentru ea, dar n-am cum sa nu fiu fericita! Nu am avut niciun fel de presiune, este clar ca al doilea set a fost mult mai echilibrat decat primul. Am suferit putin, stiam ca trebuie sa inchid meciul si, din fericire, am reusit sa obtin victoria in doua seturi. Sunt foarte multumita de modul in care am jucat astazi! Primul set a fost incredibil, sper sa joc in continuare la fel de bine ca si astazi", a declarat Vondrousova, in timp ce Osaka a avut o atitudine incredibila in fata jurnalistilor. Marketa are 2-1 in meciurile directe cu Simona, invingand-o pe romanca in optimi la Indian Wells 2019, cu 6-2, 3-6, 6-2, si in turul secund la Roma 2019, scor 2-6, 7-5, 6-3! Halep a castigat in fata Vondrousovei la Stuttgart 2021, in optimi, scor 6-1, 6-3.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare