plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

 • 100 MB internet pe mobil
 • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

BlackBerry® de la Orange pentru internet e-mail

opţiunea BlackBerry Roaming


Activează opţiunea BlackBerry Roaming şi ai lunar 4 MB gratuit pentru a primi şi trimite e-mailuri în reţelele cu care Orange România are acord pentru GPRS Roaming.

Cu BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail poţi vedea în timp real pe ecranul terminalului mobil BlackBerry toate e-mail-urile şi ataşamentele primite în contul personal de e-mail şi astfel, nu vei pierde nici un e-mail atunci când eşti în deplasare.

beneficii

 • acces mobil la conturile de e-mail similar cu accesul de pe calculator
 • navigare pe internet sau comunicare prin instant messaging
 • serviciul este uşor de folosit, fiind necesară o singură iniţializare pentru crearea unui nume de utilizator şi a unei parole, fără nici o altă setare suplimentară

tarife

Oferta pentru serviciul BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail este variată, astfel încât să răspundă celor mai diverse cerinţe de comunicare:

opţiuni BlackBerry taxă lunară (EUR/lună) trafic de date naţional inclus tarif pentru traficul naţional adiţional (EUR/MB) trafic de date în roaming inclus
opţiunea BlackBerry 100 e-mails 6,20 400 KB 1,240 EUR 0 MB
opţiunea BlackBerry 10 10,42 1 MB 0,124 EUR 0 MB
opţiunea BlackBerry 18 18,76 10 MB 0,372 EUR 1 MB UE
opţiunea BlackBerry 25 26,05 100 MB 0,372 EUR 0 MB
opţiunea BlackBerry 45 46,89 100 MB 0,372 EUR 15 MB în orice ţară

Tarifele includ TVA 24%

 

opţiuni promotionale taxă lunară (EUR/lună) trafic de date naţional inclus tarif pentru traficul naţional adiţional (EUR/MB) trafic de date în roaming inclus
opţiunea BlackBerry 8 pentru abonamente Pantera 8,33 traficul de date inclus in abonamentele Pantera 0,248 EUR 0 MB
opţiunea BlackBerry 12 12,50 100 MB 0,372 EUR 0 MB

Tarifele includ TVA 24%

Optiunea BlackBerry 12 este disponibila doar pentru telefoanele BlackBerry in oferta promotionala “in pas cu ritmul orasului” disponibila pana pe 17 noiembrie 2010

Tariful după consumarea traficului inclus este cel aferent fiecarui pachet pentru traficul naţional (unitatea de tarifare este KB-ul) iar tariful în roaming este cel corespunzător tarifării transferului de date GPRS din ţara vizitată.

servicii incluse

 • trimiterea/primirea de mesaje e-mail în timp real
 • navigare internet cu ajutorul browserului internet încorporat în telefon
 • instant messenger
 • acces la o interfaţă web de configurare a contului de e-mail BlackBerry

descriere tehnică

Pentru a accesa documentul ce descrie initializarea serviciului click aici.

Serviciul se bazează pe tehnologia de tip push, în care e-mail-urile sunt trimise automat pe telefon fără a fi necesară interogarea serverului de e-mail de către utilizator.

Cu BlackBerry de la Orange pentru internet e-mail poţi administra până la 10 conturi e-mail direct de pe terminalul mobil BlackBerry, reprezentând practic o extensie a casuţei de e-mail a utilizatorului.
Adresele de e-mail ce pot fi integrate pe terminalul mobil sunt:

 • adrese de e-mail personale de tip POP3 sau IMAP4 (inclusiv conturi de forma utilizator@yahoo.com).
 • adrese de e-mail existente în cadrul companiei, găzduite de către un furnizor de servicii internet (ISP), de tip POP3 sau IMAP4, sau pe serverul de e-mail propriu (inclusiv cele ce rulează pe sistemul de operare Linux: Sendmail, Postfix, Qmail etc.)
 • adresa oferită de BlackBerry de tipul: utilizator@blackberry.orange.ro. Contul conferă un spaţiu de stocare de 500 MB şi stergerea automată a e-mailurilor la un interval de 30 de zile. Practic contul dumneavoastră nu va depăşi niciodată capacitatea maximă de stocare.

În cazul în care utilizezi o aplicaţie de tip messenger poţi descărca şi instala doi dintre cei mai populari clienţi de instant messanger: Yahoo Messenger şi GoogleTalk accesând direct de pe telefon adresele: www.blackberry.com/yahoodownload respectiv www.blackberry.com/googletalk.

De asemenea, cu ajutorul browserului internet încorporat se poate naviga pe internet în condiţii optime datorită ecranului generos şi a adaptării conţinutului WWW la dimensiunile şi caracteristicile terminalului mobil.

Compresia specială rezultată prin folosirea tehnologiei BlackBerry aplicată mesajelor de e-mail primite şi trimise, ca şi navigării pe internet, asigură o utilizare optimă. Astfel, trimiterea/primirea unui e-mail sau navigarea pe Internet este foarte rapidă.

mod de achiziţie

Disponibil în orice Orange shop.
Pentru informaţii suplimentare, apelează 408, Serviciul Clienţi Orange - Departamentul de Date (apel gratuit de pe telefonul Orange), 021 203 30 31 sau trimite un e-mail la serviciul.date@orange.ro.

BlackBerry®, RIM®, Research In Motion®, SureType®, SurePress™ si toate marcile inregistrate, denumirile si logo-urile corespunzatoare sunt proprietatea Research In Motion Limited si sunt inregistrate si/sau folosite in SUA si in tari din intreaga lume. Utilizate sub licenta Research In Motion Limited.

sus