Priza inteligenta

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport 3 euro / comanda
Preţ standard 49 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Priza inteligentă din pachetul Orange Smart Home este una dintre cele mai mici prize Z-Wave din lume. Aceasta este proiectată pentru a controla, prin intermediul dispozitivului central Smart Home, iluminatul sau orice dispozitiv a cărui putere nu depășește 2500 W. De asemenea, îți permite să controlezi consumul de energie prin afișarea acestuia în timp real.

Caracteristici tehnice

  • Semnal: Z-Wave. Actioneaza ca un repetor de semnal Z-wave
  • Sursă de alimentare: 110-230 V AC 50/60 Hz
  • Zona maximă de poziționare față de dispozitivul central: 20 m (distanța poate varia în funcție de configurația locuinței)
  • Dimensiuni (diametru x înălțime): 43 x 65 mm
  • Garanție: 2 ani

Este priza cea mai compactă de pe piață, care evită blocarea prizelor adiacente. De asemenea, notifică consumul de energie în timp real printr-un inel luminos aflat pe priză. O culoare roșie a inelului înseamnă un consum de energie foarte mare. Pe de altă parte, culoarea verde indică un consum redus. Priza inteligentă este perfect sigură pentru copii, iar inelul de lumină poate fi folosit ca lumină de veghe.

Instalare

Utilizarea acestui senzor necesita achizitia unui abonament Smarthome. Senzorul poate fi folosit doar impreuna cu dispozitivului central Smarthome.

Înainte de montare, echipamentul trebuie să fie asociat dispozitivului central Smart Home și configurat în interfața web a serviciului. Apoi poți trece la amplasarea lui acolo unde dorești.

Senzorul acesta nu trebuie folosit niciodată cu un dispozitiv care depășește 2500 W.