Senzor de fum

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport 3 euro / comanda
Preţ standard 49 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Detectorul de fum este un senzor Z-Wave alimentat de o baterie. Acesta reacționează la prezența fumului într-un anumit spațiu, iar când detectează fum, informațiile sunt trimise la dispozitivul central Smart Home, urmând ca acesta să genereze notificări și să declanșeze acțiuni. În plus, în caz de declanșare, vei fi alertat prin LED-ul multicolor și sirena integrată. Dimensiunea mare a grilei poate detecta cea mai mică cantitate de fum, pentru o avertizare cât mai din timp. Dispozitivul este în conformitate cu standardul european EN 14604 DAAF : 2005.

Caracteristici tehnice

  • Tip modul: Z-Wave
  • Sursă de alimentare: 1 baterie cu litiu CR123A 3V
  • Dimensiuni: 65 x 28 mm (diametru x înălțime)
  • Zona maximă de poziționare față de dispozitivul central: 25 m (distanța poate varia în funcție de configurația locuinței)
  • Garanție: 2 ani
  • Protecție anti-rupere (deplasare/distrugere)

Acest senzor include și un mecanism de protecție în cazul unor de acțiuni de mutare sau distrugere. Orice încercare de a muta sau dezinstala senzorul declanșează o alertă prin bip sonor emis de senzor. Vei fi notificat imediat prin SMS și/sau e-mail, în cadrul ofertei Orange Smart Home.

Instalare

Utilizarea acestui senzor necesita achizitia unui abonament Smarthome. Senzorul poate fi folosit doar impreuna cu dispozitivului central Smarthome.

Înainte de montare, senzorul trebuie să fie asociat dispozitivului central Smart Home și configurat în interfața web a serviciului. De-abia apoi se va face amplasarea lui acolo unde se dorește.

Dacă ai mai multe niveluri în casă, îți recomandăm să instalezi câte un senzor pe fiecare nivel. Acesta ar trebui să fie instalat întotdeauna într-o încăpere și poziționat la o distanță minimă de 50 cm de un perete sau colț al camerei. Înainte de lipirea cu bandă dublu-adezivă, curăță suprafața pe care vrei să poziționezi senzorul.