Fitbit Versa Lite Marina Blue Aluminum

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

FITBIT VERSA LITE EDITION

Acest smartwatch poate fi purtat in orice moment al zilei pentru a-ti monitoriza activitatea, somnul, ritmul cardiac si pentru a primi mesaje si notificari direct pe ecran– totul cu o autonomie a bateriei de peste 4 zile. In plus, are culori puternice, indraznete, si un design elegant, cu un singur buton.

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

Autonomie a bateriei de pana la 4 zile;
Culori indraznete, bratari clasice / textil;  
NFC
Monitorizare a ritmului cardiac 24/7;
Alerte apeluri, mesaje, notificari calendar;
Compatibil cu peste 200 modele de dispozitive Android, iOS & Windows 10. Verificati compatibilitatea.
 
DETALII
 
CULORI INDRAZNETE
Cadranul si bratarile in culori puternice te ajuta sa te faci remarcat.
 
USOR DE UTILIZAT
Datorita design-ului simplu, cu un singur buton, Fitbit Versa Lite Edition este foarte usor de utilizat.
 
REZISTENT LA APA
Acest smartwatch este rezistent la apa (adancime de pana la 50 metri), ceea ce inseamna ca poate fi purtat la piscina sau dus, dar nu numai.
 
MONITORIZARE RITM CARDIAC
Folosind tehnologia PurePulse 24/7, Fitbit Versa Lite Edition monitorizeaza ritmul cardiac si, odata cu el, caloriile arse, stadiile de somn si ofera control asupra celor mai bune momente de ardere a grasimilor / cardio in timpul antrenamentelor. In acest fel, utilizatorul poate optimiza exercitiile si efortul pe care le depune.

AUTONOMIE A BATERIEI DE PESTE 4 ZILE
Cu o durata de viata a bateriei de peste 4 zile, Fitbit Versa Lite Edition monitorizeaza activitatea din timpul zilei si a noptii. Autonomia variaza in functie de utilizare & alti factori.
 
RECUNOASTERE AUTOMATA A EXERCITIILOR
Smartwatch-ul utilizeaza tehnologia SmartTrack pentru a recunoaste in mod automat peste 15 tipuri de exercitii/antrenamente precum plimbari, inot si alergare, yoga, plimbari cu bicicleta si altele. Toate datele sunt inregistrate in aplicatia Fitbit.


INFORMATII DETALIATE DESPRE SOMN
Cu ajutorul acestui smartwatch utilizatorii isi pot imbunatati calitatea somnului si monitoriza stadiile de somn (superficial, profund si REM). Fitbit Versa Lite Edition te ajuta sa iti stabilesti obiective clare, sa iti setezi alerte pentru ora recomandata de culcare si alarme silentioase pentru a te trezi mai usor.

CADRANE DE CEAS
Iti poti alege din peste 1000 de modele de fete de ceas, in functie de personalitatea ta: clasic, modern, cu fotografii etc.
 
APLICATII
Alege si descarca aplicatiile preferate dintre sute de aplicatii de fitness, finante, sport si multe altele, pentru a ramane conectat la informatiile care te intereseaza cel mai mult.