GoPro Hero 7 Silver

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

GoPro Hero 7 Silver

Video 4K30
Obtineti un videoclip uimitor 4K la fel de uimitor ca si momentul in sine. De asemenea puteti filma clipuri video cu timp indelungat pentru a transforma evenimentele mai lungi in momente scurte ce pot fi impartasite.
Rezistenta + Waterproof
Impartasiti experiente pe care nu le puteți capta cu telefonul. HERO7 Silver este rezistenta, mica, rezistent la apa si poate fi utilizata aproape in orice conditii.
Ecran tactil intuitiv
Cu un ecran tactil si moduri de captura simple, eficiente, este usor sa sari direct si sa obtineti fotografii extraordinare. Glisati si atingeti!
Control Vocal
Surpinde momentul ! Controleaza camera ta HERO7 Black cu comenzi vocale cum ar fi: "GoPro take a foto" sau "GoPro start recording"
Fotografii de 10MP cu WDR
HERO7 Silver face fotografii frumoase, vibrante de 10MP - chiar si in conditii provocatoare care amesteca lumina stralucitoare si umbrele. In modul Burst puteti obtine 15 fotografii intr-o secunda.
Stabilizarea videoclipurilor
HERO7 Silver inregistreaza videoclipuri stabile si constante, indiferent daca schiati, faceti snorkeling sau va urmariti cainele in jurul curtii.
Fotografiati vertical
Captati fotografii si videoclipuri portret - perfecte pentru povestirile dvs. Snapchat si Instagram
Photo Timer
Un cronometru faciliteaza fotografierea unui grup GoPro selfie sau a unui grup cu intregul echipaj in cadru.
2x Slo-Mo Video
Totul arata uimitor in slo-mo. Incetineste lucrurile pentru a retrai momente amuzante, interesante sau epice in toata gloria lor
GPS Performance Stickers
Urmariti viteza, distanta si multe altele. Adaugati stickere la videoclipurile dvs. din aplicatia GoPro pentru a arata cat de repede, de departe si cat de inalt ati sarit in timp filmati.