Huawei Watch 3 Pro

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 348,99 € Continuă

Descriere generala

HUAWEI WATCH 3

HUAWEI WATCH 3 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Autonomie baterie Până la 14 zile Până la 21 zile Până la 14 zile Până la 14 zile
Carcasă ceas Oţel inoxidabil ⌀ 46,2 mm Oţel inoxidabil ⌀ 48 mm Oţel inoxidabil ⌀ 46,7 mm Oţel inoxidabil ⌀ 46 mm
Curea Fluoroelastomer/Piele Piele/Titan Curea din piele Fluoroelastomer/Piele
Ecran Ecran color AMOLED+Sticlă Ecran color AMOLED+Safir Ecran color AMOLED+Safir Ecran color AMOLED
Sapphire Glass
eSIM
AppGallery
Wi-Fi
NFC
GPS
Memorie internă ROM 16 GB 16 GB 4 GB 4 GB
Mărime 46.2x46.2x12.15mm 48x49.5x14mm 48x49.5x14mm 46mm (45.9x45.9x10.7)
42 mm (41.8x41.8x9.4mm)
Senzor de temperatură

Vezi ce frumos se scurge timpul

Lasă ceea ce porţi la încheietură să se integreze perfect în viaţa ta. Finisajul rotund şi ecranul curbat al HUAWEI WATCH 3 îi oferă un design clasic şi fluid.
Cadranul din titan şi sticla din safir ale smartwatch-ului HUAWEI WATCH 3 Pro îţi aduc acel look profesionist în fiecare secundă a zilei. Datorită afişajului AMOLED mare, de 1,43", în culori ultra vii, poţi să te bucuri mai intens de orice moment care ţi se dezvăluie.

Curea din piele naturală de cea mai bună calitate în versiunea exclusiv online

Am ales piele naturală, de cea mai bună calitate, prelucrată prin peste 20 de proceduri specifice pentru a menţine o textură autentică şi delicată. Poţi simţi atingerea delicată şi moliciunea pielii de cea mai bună calitate în fiecare moment al purtării.

Viaţa la o scară mai mare

Seria HUAWEI WATCH 3 este prevăzută cu o arhitectură cu chipset dual care nu numai că îmbunătăţeşte performanţa puterii, dar duce şi la obţinerea unei procesări mai echilibrate. Combinând şi algoritmul inteligent de salvare a energiei 3.0, vei obţine o durată de viaţă a bateriei care poate să susţină o monitorizare permanentă a sănătăţii şi a activităţilor fitness, timp de mai multe zile. Cu HUAWEI WATCH 3, poţi să te bucuri de 5 zile de utilizare în scenariul tipic al Modului Smart şi de o utilizare incredibilă de 21 zile în Modul Ultra al bateriei.

Imaginea de fundal pe care ţi-ai dorit-o mereu

Seria HUAWEI WATCH 3 are imagini fresh şi moderne preinstalate, inclusiv imagini animate, pentru a aduce cu adevărat la viaţă lucrurile care îţi plac. Există peste 1.000 de modele disponibile în HUAWEI WATCH Face Store. De asemenea, poţi să îţi creezi propriile imagini de fundal pentru ceas.

Interacţiune smart

Prin aplicaţiile sale, seria HUAWEI WATCH 3 devine perfect optimizată. Organizată pe un display de tip grilă, clar, uşor de navigat, interacţiunea cu fiecare aplicaţie devine complet fluidă şi uşoară.

Mai multă distracţie cu aplicaţiile

Descarcă aplicaţiile direct pe HUAWEI WATCH 3 sau HUAWEI WATCH 3 Pro prin AppGallery, magazinul de aplicaţii HUAWEI, instalată pe dispozitiv. Găseşte aplicaţii terţe pentru muzică, fitness, instrumente zilnice, călătorii etc.

Apeluri mobile eSIM

Prin tehnologia eSIM, seria HUAWEI WATCH 3 funcţionează ca un dispozitiv de comunicaţii independent. Efectuezi apeluri, redai muzică şi descarci aplicaţii fără conectare la telefonul tău.

Monitorizare SpO2 pe tot parcursul zilei

Afli imediat nivelul tău de SpO2 prin TruSeen 4.5+, care foloseşte tehnologia avansată a luminii să detecteze cu precizie moleculele de oxigen din sânge, chiar şi în condiţii de temperatură scăzută şi altitudine înaltă. Cu consumul redus de putere al TruSeen 4.5+, vei putea să îţi monitorizezi în permanenţă nivelurile de oxigen din sânge.

Următorul nivel în monitorizarea sănătăţii

Vezi monitorizările zilnice şi săptămânale ale paşilor tăi, ale perioadelor de activitate, caloriilor arse, calitatăţii somnului, nivelului de stres şi multe altele.

Detector de temperatură

Foloseşte detectorul de temperatură a pielii de pe seria HUAWEI WATCH 3 şi vei şti imediat dacă temperatura ta este ridicată. Supraveghează-ţi sănătatea, ca să poţi să ai în permanenţă grijă de tine, în cel mai bun mod posibil.

Controlează perfect sunetul

Controlează redarea muzicii de pe telefonul tău cu seria HUAWEI WATCH 3 şi sincronizează playlist-uri de pe telefonul tău pe difuzoare.

Peste 100 de moduri de exerciţii fizice

Un tracker de fitness complet la încheietura ta. Bucură-te de peste 100 de moduri de exerciţii fizice — 19 moduri pro, pentru sporturi de interior şi exterior şi 85 de moduri personalizate, cu detectarea automată a exerciţiilor pentru 6 dintre cele mai des folosite tipuri de exerciţii fizice. Consultă toate informaţiile de sănătate afişate în aplicaţia HUAWEI Health de pe telefonul tău şi bucură-te de monitorizarea superioară a traseului, atunci când te afli în exterior, cu senzorul de locaţie GNSS multimodal.

Planul tău de siguranţă

Dacă seria HUAWEI WATCH 3 detectează o scădere a indicatorilor tăi de sănătate, trece imediat la Modul de Urgenţă şi alertează persoana indicată de tine. Sau apeşi de 5 ori pe buton în sus şi apelezi instant serviciile de urgenţă.