Robot Ubtech JIMU Karbot Kit interactiv bluetooth

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Construieste, joaca-te si impartaseste online experienta! Kit-ul BuzzBot&MuttBot de la Ubtech este modalitatea perfecta de a-ti testa abilitatile de programator, oferindu-ti posibilitatea de a construi proprii roboti.
Kit-ul contine 6 servo-motoare, 271 de parti lego, conectori, o cutie centrala de control, baterie si adaptor. Pentru a beneficia de instructiuni 3D interactive, descarca aplicatia JIMU, disponibila gratuit pentru dispozitive iOS si Android. Astfel, vei reusi sa construiesti simpaticul robotel umanoid BuzzBot sau adorabilul sau prieten, MuttBot. De asemenea, ai posibilitatea de a construi orice alt robot doresti, imaginatia ta fiind singura limita. Odata ce robotul a fost construit, il poti programa direct de pe smartphone pentru a realiza diverse miscari. Acesta are miscari prestabilite dar poti adauga si altele, pentru ca distratia sa fie maxima. Poti impartasi online inventiile tale prin intermediul aplicatiei si te poti inspira din inventiile celorlalti pasionati de tehnologie.
Robotii Jimu sunt realizati din materiale rezistente si in acelasi timp sigure pentru copii. Acest kit poate fi utilizat de toti copiii cu varsta peste 8 ani. Joaca-te si invata alaturi de robotii Jimu!

Interlocking parts: 271
Setvo motors: 6
Control box: 1
Power adapter: 1
Lithium battery: 1
Material: PC Plastic
Supply voltage: DC6.8V-DC9.6V (Typical Rating: 7.4V)
Operating current: 1A-2A
Battery capacity: 1200mAh
Connection: Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR
Servo specs: (1) Torque output 4kg.cm  (2) Speed 0.1S/60°"
Operating temperature: -5°C-60°C
Compatible system: Support Android 4.0.3 version and above; IOS7.0 version and above