Smartwatch Garmin Vivomove HR Premium

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Garmin Vivomove HR

Ceas inteligent hibrid, elegant, cu ecran tactil de cristal și afișaj discret

  • Monitorizare cardiacă permanentă prin tehnologia Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
  • Instrumentele de monitorizare a stării de bine, cum ar fi monitorizarea stresului pe parcursul întregii zile şi temporizatorul de relaxare, te ajută să ţii momentele mai stresante sub control
  • Include instrumente de monitorizare a pregătirii fizice, precum valoarea VO2 max. şi vârsta de fitness
  • Afişează paşii, numărul de calorii, distanţa, pulsul şi minutele de activitate intensă
  • Rămâni conectat cu ajutorul caracteristicilor inteligente precum încărcările automate, notificările inteligente, comenzile pentru muzică şi altele
  • Durata de viaţă a bateriei*: până la 5 zile în modul inteligent, până la 2 săptămâni în modul ceas

Cu Vivomove HR, este uşor să fii în formă şi să ţii totodată pasul cu tendinţele. Acest ceas hibrid inteligent şi elegant dispune de un ecran tactil cu afişaj discret. Limbile de mare precizie indică ora şi dispar în mod dinamic atunci când glisezi printre mesaje, consulți pulsul şi altele. Numără paşii şi caloriile arse în timp ce îți monitorizează starea de bine, inclusiv cea a stresului pe parcursul întregii zile.

*În cazul utilizării standard; durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizare și modul de performanță selectat.

Garmin Vivomove HR

Ceas inteligent hibrid

Cu limbile de ceas fizice şi ecranul tactil cu afişaj discret, obţii ce e mai bun din ambele lumi. Afişajul inteligent apare doar când îți întoarci rapid încheietura pentru a te uita la ceas. Mai mult, limbile de ceas dispar în mod dinamic atunci când interacţionezi cu ecranul tactil, apoi revin pentru a indica ora corectă.

Garmin Vivomove HR

Aspect modern şi funcţii pentru puls

Nu trebuie să renunţi la aspectul modern în favoarea funcţiilor multiple, deoarece acest ceas sofisticat îți monitorizează pulsul la încheietura mâinii. Pe lângă numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, vívomove HR utilizează pulsul pentru a oferi informaţii privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea* activităţilor tale de fitness.

*Acuratețea măsurării activității
Garmin Vivomove HR

Monitorizarea stresului

Cel mai probabil ai parte de stres la un moment dat în timpul zilei, dar la ce nivel? Ceasul inteligent vívomove HR te anunţă când ai o zi liniştită, echilibrată sau stresantă (şi orice alte variaţii) graţie monitorizării stresului pe parcursul întregii zile. Dacă nivelul de stres creşte pe parcursul zilei, vei ştii că trebuie să faci o pauză, evitând astfel o posibilă durere de cap sau alte simptome fizice. Folosește temporizatorul de relaxare pentru a face un exerciţiu de respiraţie profundă şi a-ți reduce nivelul de stres.

Garmin Vivomove HR

Monitorizarea pregătirii fizice

Vivomove HR este creat pentru a te face să arăţi bine şi să te simţi bine. Acest ceas dispune de instrumente de monitorizare a pregătirii fizice pentru ca tu să îți poți face o idee mai bună asupra condiţiei fizice actuale. Graţie monitorului cardiac la încheietură, poţi obţine o estimare a valorii VO2 maxime. Totodată poate măsura vârsta de fitness — aşa încât, cu eforturi susţinute şi un program regulat de exerciţii să poţi ajunge în timp la un număr mai mic.

Garmin Vivomove HR

Elegant şi sofisticat

Nu pierde niciun mesaj text şi nicio notificare cu alertele inteligente* care apar pe afişajul digital. Datele de monitorizare a pregătirii fizice şi a stării de bine vor fi încărcate automat în comunitatea online gratuită Garmin Connect™. Poţi chiar să îți controlezi muzica de pe ceas.

*Când este conectat cu un telefon smart compatibil.

Garmin Vivomove HR

Funcţia Move IQ™

Nu este necesar să pornești şi să oprești temporizatorul de activitate de fiecare dată când începi o activitate precum mersul pe jos. Ceasul inteligent vívomove HR porneşte automat activităţile de mers pe jos, apoi îți permite să îți examinezi activităţile zilnice pe Garmin Connect.

Garmin Vivomove HR

Partajare şi competiţie

Sincronizarea activităţilor tale cu Garmin Connect înseamnă mai mult decât memorarea datelor. Garmin Connect este o comunitate online în care persoanele aflate în deplasare se pot conecta şi se pot întrece, participând la provocări, se pot încuraja unii pe alţii să aibă succes şi îşi pot chiar partaja triumfurile pe reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia mobilă Garmin Connect™.