Sony Consola Playstation 4 PRO 1TB Black

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

PS4 PRO 1 TB

Consola PS4 la superlativ

Super consola PS4: mai rapidã, mai puternicã și cu jocuri la rezoluție 4K*.
Câștigãtor al premiului 2018 iF gold pentru design-ul produsului.

 

De ce Pro

4K – Jocuri și divertisment în rezoluție 4K

HDR – High Dynamic Range asigurã culori pline de viațã

2 X – Power GPU – Putere dublã a soluției grafice, comparativ cu PS4 standard (modelul original sau Slim)

 

Jocuri PS4 la un nou nivel

Jocurile PS4 abundã de detalii impresionante pe consola PS4 Pro: imagini de claritate excelentã, culori impresionant de vibrante și performanțã mai stabilã și mai linã.

Orice joc compatabil PS4 poate fi jucat pe PS4 Pro la cel puțin 1080p. Unele jocuri dispun de caracteristici PS4 Pro încorporate, în timp ce altele primesc scalare a imaginii, pentru a-și îmbunãtãți performanța și grafica.

Pentru jocurile care beneficiazã de toatã puterea de procesare a unei console de top, cãutați emblema PS4 Pro îmbunãtãțit.**

 

Jocuri la rezoluție 4K

Joacã cele mai recente jocuri la claritatea uimitoare a rezoluției 4K*; tonurile pielii devin mai calde, materialele au texturi realiste, iar mediul înconjurãtor devine mai viu ca niciodatã.

Jocuri la rezoluție 4K*

PS4 Pro convertește jocurile cu rezoluție scãzutã la 2160p, pentru a se apropia de claritatea 4K*.

4K nativ

PS4 Pro permite anumitor jocuri PS4 sã strãluceascã la rezoluție 4K nativã incredibilã.

Detalii grafice impresionante

Cu PS4 Pro, fețele devin realiste, curbele mai line, colțurile mai ascuțite, iar elementele vizuale, precum pãrul, apa și iarba abundã de viațã**.

Tehnologie HDR

Cu un televizor HDR, jocurile PS4 compatibile afișeazã o gamã de culori mai apropiatã de spectrul complet pe care îl poate distinge ochiul uman, oferind o vibrație de necrezut și detalii realiste.

Peisaje care îți taie rãsuflarea

Detaliile apropiate și texturile murdãriei și ale ruginii devin mai complexe cu PS4 Pro** – în timp ce umbrele mai întunecate și curate la distanțe mai mari dau jocurilor un sentiment de profunzime îmbunãtãțit.

Amplificarea ratei de cadre pe secundã

Acțiunea devine mai rapidã, mai linã ?i mai explozivã, permițând mai multe cadre pe secundã, la o ratã mai stabilã**.

Divertisment incredibil

Redã cele mai bune filme, cele mai populare emisiuni TV ?i cele mai recente videoclipuri în rezoluție 4K* de pe Netflix, YouTube ?i o mulțime de aplicații de divertisment ce vor apãrea în curând – toate cu conversie extinsã automatã pentru cele mai clare imagini posibile.

Supersampling

Obține o experiențã de divertisment superioarã în jocurile tale îmbunãtãțite PS4 Pro – chiar și atunci când te joci pe un televizor non-4K.

Modul supersampling ia rezoluția cea mai înaltã a jocului și utilizeazã acele informații vizuale suplimentare în anumite jocuri pentru a oferi curbe mai line, margini mai ascuțite și detalii mai rafinate atunci când te joci pe un dispozitiv cu redare inferioarã a imaginii, precum un televizor HD.

 

*Serviciile de redare în flux real pentru divertisment și jocuri pot reproduce o rezoluție de pânã la 2160p; PS4 Pro convertește rezoluții mai mici de 2160p. HDR nu este acceptat de toate jocurile și serviciile de redare în flux real pentru divertisment. Televizorul 4K/HDR este necesar pentru compatibilitatea cu rezoluția 4K și HDR.”

**Anumite jocuri pot avea elemente vizuale ori rata de cadre îmbunãtãțite sau îmbunãtãțiri ale rezoluției. Caracteristicile „PS4 Pro îmbunãtãțit” variazã în funcție de joc. Televizor 4K necesar pentru imaginile 4K. PS4 Pro redã toate jocurile în format PS4™.