Samsung Soundbar 5.1 360W HDMI Negru HW-Q60T

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 226 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Samsung Soundbar Q60T

Partenerul ideal al televizorului QLED.

Samsung Soundbar Q60T
* Imaginile sunt simulate şi numai în scop ilustrativ. Aspectul, designul şi specificaţiile GUI (Interfaţa grafică pentru utilizator), care nu afectează performanţa produsului, pot fi modificate fără notificare. * Produsul real poate fi diferit de imaginea prezentată. Te rugăm să consulţi galeria noastră de produse. * Televizorul este vândut separat. * Anii pentru care se aplică (2014-2019) ©2020 Futuresource Consulting.

Experţi în inovaţii sonore

Samsung Audio Lab

Testat şi ajustat în cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii noştri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice şi modelare computerizata de ultima ora pentru a-ţi oferi un sunet perfect echilibrat, care umple întreaga încapere.

Samsung Soundbar Q60T
Samsung Soundbar Q60T

"Aproximativ două treimi dintre persoanele care cumpără un televizor nu cumpără un soundbar şi dacă le putem oferi un sunet mai bun, atunci cu siguranţă putem să fim mândri de acest lucru."

Sunetul care te învaluie

3D surround sound

Samsung Soundbar Q60T
Samsung Soundbar Q60T

Sunetul 3D care prinde viată cu Soundbar-ul Samsung şi DTS Virtual: X

Sunet aflat permanent în mişcare. Samsung Acoustic Beam

Samsung Acoustic Beam

Oferă-ţi o experienţă audio dinamica. Tehnologia Acoustic Beam de la Samsung mixează şi distribuie sunetul astfel încât să ajungă la tine perfect sincronizat cu acţiunea de pe ecran. Ideal pentru filme şi jocuri, acest sunet nu te va lasa indiferent.

Samsung Soundbar Q60T

Q Soundbar şi televizorul, armonia perfectăe

Q-Symphony

Soundbar-ul Q60T se sincronizează cu televizorul Samsung şi redau împreună un sunet cuprinzător. Functia Q-Symphony combină sunetul televizorului cu cel al soundbar-ului, oferindu-ţi un nou nivel de profunzime acustică, astfel încât să te poţi bucura de conţinutul tău preferat.

Samsung Soundbar Q60T Samsung Soundbar Q60T
* Este posibil ca funcţiile să nu fie compatibile cu toate televizoarele Samsung. * Funcţiile pot varia în funcţie de modelul de televizor. Funcţia necesită numai conexiune prin cablu la TV, nu include conexiune wireless la TV.

Sunet optimizat pentru fiecare scenă

Adaptive sound

Soundbar-ul Samsung analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcţie de fiecare scenă. Funcţia Adaptive Sound îţi permite să auzi vocile clar, chiar şi la volume reduse.

Auzi mai bine. Te joci mai bine.

Game Mode Pro

Fii gata pentru o experienţă de gaming puternică şi captivantă, cu ajutorul subwooferelor care îmbunătăţesc modul în care trăieşti scena de acţiune şi a difuzoarelor care oferă un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când este conectat la televizorul tău Samsung. Astfel, te poţi concentra pe joc, şi nu pe reglaje.

Samsung Soundbar Q60T
* Doar televizoare şi console de jocuri compatibile. (peste Xbox One, PS4, Nintendo Switch) * Consola de joc este vândută separat. * Dispozitivele compatibile pot varia.

O lume a sunetului cu o singură telecomandă

One Remote Control

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum şi chiar efecte sonore, poţi controla funcţiile tastelor de sunet cu ajutorul telecomenzii Samsung TV prin interfaţa TV.

Samsung Soundbar Q60T
* Funcţia şi designul telecomenzii pot varia în funcţie de modelul TV şi regiune. * Compatibil cu televizoarele Samsung selectate. Te rugăm să verifici specificaţiile Samsung TV.

Experienţă HDR 10+ fluidă

Experimentează conţinutul HDR 10+ cu un sunet pe măsură. Când conectezi conţinutul HDR 10+ la soundbar prin alte dispozitive, vei obţine un sunet nuanţat, fără pierderi, care se potriveşte perfect imaginii detaliate.

Samsung Soundbar Q60T
* Ieşire HDR 10+ a calităţii imaginii, disponibilă cu o intrare echivalentă. * Nu este garantată compatibilitatea cu întregul conţinut HDR.

Mai mult sunet fără cablu

Wireless surround sound ready

Setul de difuzoare surround wireless* îţi permite să extinzi îţi transformi cu uşurinţă Soundbar-ul la într-un un sistem surround, fără aglomerare de cabluri**. Împreună cu Soundbar-ul, poţi crea un sistem de canale pentru o experienţă reală de sunet surround.

Samsung Soundbar Q60T
* Setul de difuzoare spate Samsung wireless este vândut separat. (Model accesoriu: SWA-8500S). ** Modulul wireless necesită un cablu de alimentare pentru a funcţiona şi cabluri pentru difuzoare, pentru a se conecta la difuzoarele din spate.
Samsung Soundbar Q60T
* Produsul real poate fi diferit de imaginea afişată. Te rugăm să consulţi galeria noastră de produse.

Specificații:

Tip produs Samsung soundbar cu subwoofer
Putere 360W
Număr canale 5.1
Număr difuzoare 9
Dimensiuni externe Aprox. 980x180x58 mm (lățime x adâncime x înalțime)
Dimensiuni externe(subwoofer) Aprox. 205x303x353 mm (lățime x adâncime x înalțime)
Greutate Difuzor principal - 3,4 kg; Subwoofer - 6,2 kg
Audio Dolby Digital; Surround Sound Expansion; DTS Digital Surround; DTS Virtual
Format redare audio AAC; MP3; WAV; OGG; FLAC; AIFF
Conectivitate HDMI ;USB ; Bluetooth Multi Connection ; Intrare optică
Caracteristici speciale Q-Symphony
Alimentare AC 220-240V, 50/60Hz
Consum de energie Max. 66 W