All you need is

Abonat Orange

Oferta Orange Love pentru antreprenori abonați Orange

Dacă ești antreprenor și ai numerele pe Orange, este foarte simplu să beneficiezi de servicii prin fibră optică, cu oferta Orange Love pentru business.

Adaugă la abonamentul tău de voce mobilă cel mai rapid internet prin fibră optică, plus TV prin cablu și ai până la 300 € reducere la device-uri pentru business-ul tău, pentru anii de vechime în rețea.


Liga Campionilor, Europa League, Liga 1 și Cupa Romaniei sunt acum pe canalele Look cu pachetele Orange Love

În plus, nu ratezi niciunul din meciurile echipei preferate, deoarece le vei putea urmări oriunde ai fi, prin intermediul aplicației pentru smartphone sau tabletă, Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro.

Vezi și Orange Love pentru Office Net 4G și Home TV prin satelit.
Vezi detalii

Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri 

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea. Ai câte 15 € reducere pentru fiecare an la Orange, pe care îi poți folosi pentru a cumpăra device-uri pentru cei dragi.

preț de la
0

JVC Smart TV

LED 4K UltraHD
3840x2160 px
Wi-Fi integrat

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
29

LG Smart TV

Display: LED Full HD
HyperReal: 1920x1080
Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
29

Consolă Sony PlayStation®4

500 GB memorie
3 jocuri incluse (Horizon Zero Down, God of War
si Gran Turismo Sport)

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
299

Samsung Smart TV

LED 4 UltraHD
HyperReal: 3840x2160
Procesor: Quad-Core

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
19

Samsung Galaxy Watch

ritm cardiac, sporturi, pasi si somn,
GPS, rezistent la zgarieturi si la apa
autonomie - peste 80 ore

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

rate de la
0

Huawei MediaPad T3 10

2 GB RAM, 16 GB memorie internă
Baterie cu până la
10 ore autonomie

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

preț de la
75

Samsung Galaxy S9

Cu Orange Pro 27
Display - diagonala: 5,8 inchi
Camera principala: Dual Pixel 12 MP OIS
Memorie RAM: 4 GB

Mai multe beneficii pentru business-ul tău


Fie că ai o afacere de familie sau gestionezi numerele afacerii și familiei tale, cu Orange primești și mai multe beneficii. Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love pentru business și primești:

100 GB pe care să-i împarți între abonamentele de voce din grup din Orange Family

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi, între 5 noiembrie 2018 pana in 31 decembrie 2018.

Dacă ai minimum un abonament de voce mobilă și achiziționezi și un serviciu de internet și TV prin fibră, pe o perioadă de 24 de luni, primești gratuit serviciul de televiziune cu abonamentul Entry din ofertă, pe parcusul perioadei contractuale.
Iar dacă vrei acces la și mai multe canale TV, poți alege unul dintre abonamentele Explore sau Global la prețuri speciale.

Poți include în oferta Orange Love:
  • orice abonament de internet fix prin fibră Home Net sau Office Net
  • orice abonament TV prin prin fibră
  • orice abonament Orange Pro sau Orange Me , indiferent de valoare

Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Tarifele includ TVA.

Pentru a beneficia de reducerea de vechime trebuie să activezi abonamentele Orange Home Net 1000, Office Net 1000 sau Office Net 1000 Pro și Orange Home TV Global și să prelungești abonamentul mobil la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro / lună pentru 24 de luni. Astfel primești câte 15 euro reducere device-uri la pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange. Prețul telefonului include bonusul de 50 euro valabil la activarea unui abonament Orange Pro pe 2 ani. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Beneficiile pentru toate numerele de pe cont în combinație cu pachetul Orange Love sunt valabile prin oferta Orange Family pentru clienții business. Mai multe detalii aici.

Pentru detalii privind instalarea serviciilor prin fibră optică urmărește acest tutorial.

Ratele sunt disponibile clienților Orange cu un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează. Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 300 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 15 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net 1000 și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.

sus