Fax prin e-mail

Am propria antenă când am nevoie de semnal

Serviciul Extra Signal
Verifică acoperirea serviciilor Orange Home

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Sau află mai multe despre Orange Home la  0800 400 400

Extra Signal

Cu serviciul Extra Signal de la Orange ai o soluție rapidă pentru afacerea ta prin care rezolvi în doar câteva minute problema lipsei semnalului 3G+ acasă sau la birou: cu ajutorul dispozitivului inclus îți creezi propria antenă 3G+ la care să conectezi toate dispozitivele tale. Acesta suportă simultan maxim 8 gadgeturi (telefoane, tablete sau modemuri), astfel încât să ai cât mai mulți utilizatori care să poată comunica

 

Cum funcționează serviciul Extra Signal

În funcție de numărul de dispozitive pentru care vrei să asiguri semnal 3G+ și dimensiunea clădirii sau a încăperii, la activarea serviciului vei primi în custodie un echipament Femtocell 9361 sau Femtocell 9362.

Dacă vrei să afli mai multe despre aceste dispozitive, citește aici ghidurile de utilizare: Femtocell 9361 și Femtocell 9362.

Cum pot beneficia de serviciul Extra Signal de la Orange

Dacă afacerea ta se desfășoară într-o clădire în care nu ai semnal, îți poți crea propria antenă cu ajutorul serviciului Extra Signal.

Pentru a afla care este soluția potrivită pentru tine, sună la


776
Serviciul Clienți Business

(apel gratuit din rețeaua Orange)

sau
vino în magazinele Orange


Întrebări frecvente

La activarea serviciului primești în custodie un dispozitiv Femtocell 9361. Acesta trebuie conectat la internet prin intermediul cablului Ethernet din pachet pentru a funcționa în mod corespunzător.

Introdu cablul într-unul din porturile LAN disponibile ale routerului tau, iar după cel mult o ora LED-urile pentru Internet @ și rețea vor rămâne aprinse. În acest interval, dispozitivul se va autoconfigura pentru ca tu să poți folosi serviciul la scurt timp după conectare.

Dacă pentru biroul tău este nevoie de un Femtocell 9362, o echipă de tehnicieni Orange te va ajuta cu instalarea. Iar dacă vrei să te muți, sună la 456 și o echipă tehnică te va ajuta cu instalarea la noua adresă și mutarea echipamentului.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus