Shhhhhhh,
ninge cu cadouri

Apasă globul și primești reduceri de până la 40€ la telefoane sau gadgeturi din ofertă.

(

*

*

botton-shape

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă în perioada 6 decembrie 2018 - 10 ianuarie 2019, cu posibilitate de prelungire și este disponibilă în limita stocului pentru produsele din ofertă.

Poți primi zilnic reduceri la o selecție de telefoane, obiecte conectate și accesorii. Descoperă lista de produse după autentificarea în contul My Orange.

Reducerile sunt valabile timp de o zi. Pentru o nouă reducere poți reveni în ziua următoare. .

Un client poate primi o singură reducere zilnic, indiferent numărul de activări sau prelungiri de abonament încheiate. Pentru revendicarea, rezervarea și folosirea unei reduceri este necesară autentificarea în contul My Orange

Reducerile la accesorii și obiecte conectate se aplică la achiziția din magazinul online a unuia dintre produsele din lista afișată la autentificarea în contul My Orange, după primirea unei reduceri.

Reducerile la telefoane se aplică la activarea sau prelungirea unui contract pe 12 sau 24 de luni, în magazinul online, doar pentru lista de telefoane afișată la autentificarea în contul My Orange, după primirea unei reduceri.

Reducerea primită va fi disponibila până la ora 23:59 a zilei în care a fost primită. Dacă nu a fost utilizată până la această oră, nu mai poate fi folosită. Pentru o nouă reducere poți reveni în ziua următoare.

Reducerile primite nu se pot cumula între ele și nici cu alte reduceri la telefoane. Reducerile afișate au TVA inclus.

Daca nu folosești reducerea imediat pentru o achiziție din magazinul online, poți reveni oricând până la sfârșitul zilei pentru a o folosi.

sus