O ofertă pentru întreagă familie

Lenovo Tab 4
5,8 € rată lunară cu abonamentele Orange Net

Cu Oferta Best Deal de la Orange cumperi tableta Lenovo TAB 4 mult mai ușor: în rate, fără avans.

Plătești doar 5,8 euro rată lunară cu abonamentele Orange Net și te bucuri, împreună cu cei dragi, de tableta isteață de 8 inchi, cu Android Nougat și conturi de utilizare multiple. Oferta Best Deal este disponibilă doar în magazinele Orange, până la 30 iunie 2018, la abonare sau reînnoire pe 2 ani.

Lenovo Tab 4

8 inchi 16GB LTE Black

159 €

Preț standard
valabil în magazinul online

Cumpără
Beneficii la comenzile online:

tab4
O tabletă
pentru întreaga familie

Fie că este vorba de teme, cumpărături online sau relaxare în fața ecranului, tableta Tab 4 8 este ideală pentru întreaga familie. Elegantă și totodată robustă, această tabletă cu performanță ridicată vă oferă culori intense pe un ecran de 8”, sunet îmbunătățit și o autonomie mare a bateriei. Fiecare membru al familiei își poate crea propriul cont și există pachete opționale create special pentru copii.

O singură tabletă,
Multe atuuri

Imagini captivante si sunet impresionant

  • Cu ecranul HD de 8” și sunetul bogat și puternic Dolby Atmos®, tableta Tab 4 8 este perfectă pentru a vă relaxa și a urmări emisiunile TV preferate.

Subțire și ușoară

  • Cu o grosime de numai 8,3 mm și o greutate de 320 grame, tableta Tab 4 8, concepută cu gândul la întreaga familie, este ușor de manevrat de către cei mari și cei mici deopotrivă.

O familie, o tabletă

  • Să fim realiști: majoritatea familiilor folosesc tableta la comun. Acesta este motivul pentru care am construit Tab 4 8: pentru a îndeplini nevoile diferite ale mai mulți utilizatori. Acum, pe aceeași tabletă, toți membrii familiei își pot crea propriul cont cu parole, setări și conturi de rețele sociale individuale.

 

Subțire și
ușoară

Ecran HD

Conturi multiple
de utilizare

tab4
O opțiune excelentă,
prietenoasă cu copiii

Pachetul Kids’ Package vă permite să folosiți fără griji dispozitivul împreună cu copiii. Acesta conține un amortizor rezistent la șocuri, un filtru de ecran pentru ochi sensibili și abțibilduri haioase. Poate fi setată chiar să blocheze conținutul inadecvat vârstei și să limiteze timpul de utilizare de către copii. Mai mult, include site-uri web selectate manual de către KIDOZ, o platformă de descoperire cu conținut pentru copii, care îi ajută să găsească materiale distractive și relevante de divertisment pe web.

 

Rezistenta
la șoc

Cont Securizat
pentru Copii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus